bivalni vikend - Počitniški objekt, Vikend, Kranj, 35,6 m2, Prodaja

  • Cena: 128.000 
  • Šifra oglasa: 3107810
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj-center
Vrsta nepremičnine: Vikend
Površina objekta: 35,60
Leto izgradnje: 1970.
Leto zadnje prenove: 2000.
Energetski razred: EI v izdelavi

Več:

Na idilični lokaciji v vasi Pševo pod sv. Joštom, prodamo bivalni vikend, ki obsega 35,6m2 uporabne bivalne površine, v dveh etažah (pritličje, mansarda), zgrajen l. 1970, adaptiran l. 2000 (nova streha tipa Gerar), ki stoji na zemljišču površine 1035m2 z veliko pokrito (nadstrešek ob hiši) teraso, urejenim vrtom, drvarnico in gospodarskim objektom - prav tako zidana hiška, ki ima v pritličju 2 večji shrambi, v mansardi pa spalnico s tremi ležišči in sanitarijami (umivalnik, wc).

V pritličju vikenda je bivalni del (kuhinja z jedilnico), dnevna soba s kmečko pečjo, ki predstavlja glavni vir toplote, kopalnica z WC-jem in tuš kabino ter predsoba iz katere vodijo zložljive lesene stopnice v mansardni del kjer sta dve spalnici in prostoren balkon z lepim razgledom na okolico in ljubljansko kotlino.

Po vikendu in pomožnem objektu je napeljana električna (tudi tro-fanzna) in vodovodna napeljava. Oskrba z vodo je od leta 2002 naprej zagotovljena iz vodovoda komunale Kranj. Vikend je tako povsem bivalen. V kuhinji je vsa potrebna oprema. V dnevni sobi je televizor, ki sprejema signal preko satelitske antene. Vikend ima tudi telefonski priključek. Odvoz smeti je zagotovljen ob glavni cesti.

Dovoz do parcele je delno po asfaltirani / delno po makadamski poti / cesti, ki se odcepi desno iz glavne ceste, ki poteka skozi vas Pševo. Nad parcelo je možno parkirati več avtomobilov, sicer je možen uvoz in parkiranje tudi neposredno ob objektu. Parcela je v celoti ograjena z nizko žičnato ograjo, dovoz je možno zapreti z dvokrilnimi nihajnimi vrati.

Lokacija je odlično izhodišče za številne sprehode, ljubitelje kolesarjenja in gobarjenja, saj je bližni več lahko dostopnih planin: sveti Jošt (cca 20 min hoje), Sv. Mohor, Lavtarski Vrh, ... Zemljišče leži na nadmorski višini 664m in je tako ravno dovolj visoko, da ga ne doseže megla, ki je sicer v zimskem času pogost pojav v ljubljanski kotlini.

Glavni objekt je zidan, na zunanji stani pa obložen s polkrožnimi bruni. Pomožni objekt je zidan in brez zunanje lesene obloge. Oba imata gradbeno dovoljenje, glavni seveda tudi hišno številko. ZK stanje urejeno, brez bremen, vseljivo takoj.Ogledi so možni po dogovoru, za več informacij pokličite na telefonsko številko 069 940 657.
Šifra pri prodajalcu: H-4/2020
Tel. številka: 069/940-657
Ime in priimek agenta: Žiga Primožič
Elektronski naslov: ziga.primozic@fesst.si
Št.licence: 02572
Kraj ali naselje: Kranj
Posredovanje: prodam
Parcela (m2): 1035
Stanje objekta: rabljeno