Cvetna pot, Portorož

  • Cena: 180 
  • Šifra oglasa: 3619760
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Obalno-kraška, Piran, Portorož

Več:

Možna je subvencija najemnine (180 EUR minus subvencija).
Nepremičnina se nahaja na elitni lokaciji v samem centru Portoroža na Cvetni poti (50m oddaljeno od hotela Kempinski, 100m od morja), zato je pot do faksa hitra in enostavna (cca. 5 min peš do Turistice in pomorske). Možna je tudi uporaba kolesa, saj nepremičnina leži skoraj v isti nadmorski višini s plažo. Dobra lokacija zagotavlja med drugim tudi neposredno bližino fitnes centra, skupinskih vadb, wellnessa idr. (30m) v hotelu LifeClass (hotel Palace), v katerem nudijo posebne ugodnosti za študente. Prav tako je v neposredni bližini glavna avtobusna postaja in trgovine.
Stanovanje ima v vsaki sobi svojo klimatsko napravo, izjemno hitri brezžični optični T-2 internet/WiFi, dve ločeni postelji 90X200, pisalno mizo s stoli, omaro.
V skupni uporabi so: hodnik, kuhinja z jedilnico (pomivalni stroj in popolni kuhinjski inventar), kopalnica (novejši pralni stroj), terasa, parcela.
Parkirna mesta so na lastniški parceli pred hišo.
Lokacija je sončna in mirna.
Vsem najemnikom je za obdobje najema z najemno pogodbo omogočena za namene urejanja štipendije, subvencije in ostale birokracije tudi prijava prebivališča v stanovanju.
Povprečni mesečni stroški znašajo cca. 20EUR/osebo.

GSM: 031/600-899

Lokacija oglasa Cvetna pot, Portorož
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa