Ekstravagantna Vila Rezidenca Trnovo - Hiša, Samostojna, Ljubljana... (oddaja)

  • Cena: 8.500 
  • Šifra oglasa: 2212350
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do oddaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Trnovo
Število sob: 1
Število nadstropij: Pritlična
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 329,69 m²
Površina parcele: 515,00 m²
Leto izgradnje*: 2016
Balkon / terasa / atrij: Terasa
Energetski razred: EI v izdelavi
Interna številka oglasa: HP23857

Več:

Vila Trnovo je odlična priložnost za najem - možno je izdelati poslovne prostore v pritličju ter 1 ali 2 stanovanjski enoti v zgornjih nadstropjih.

Možnost podnajema - možnost je urediti 1, 2 ali 3 ločene enote (stanovanjske ali poslovne) in sicer ureditev rezidence, poslovno-stanovanjske vile, treh luksuznih apartmajev, 2 stanovanje ter 1 poslovni prostor, itd.

Lokacija: Luksuzno zasnovana poslovno stanovanjska vila se nahaja v prestižni soseski v Trnovem in ima neposreden dostop do AC obroča-LJ CENTER. Objekt je dobro viden in dostopen, zaradi česar je to edinstvena priložnost za različne poslovne dejavnosti kot so odvetniška pisarna, notarska pisarna, svetovanje, zobozdravstvena ambulanta, zlatarna, hotelske dejavnosti, ambasada, rezidenca, oddajanje naprej v kratkoročni najem, itd.

Osnovno o nepremičnini: Vila je del celote modernega niza vil Mivka, ki imajo svojo dušo povezano preko čudovitih notranjih parkov, od ostalih pa izstopa tako po njeni arhitekturni dovršenosti kot kvalitetni izvedbi in izbiri sodobnih materialov ter tehnologij. Kot rezidenca ponuja dvigalo, lobby, stranski vhod in dodaten vhod za sprejem strank ali catering, dovolj parkirnih mest ( 6-7 ), namakalni sistem ter možnost bazena. Arhitekturo objekta sta zasnovala priznana arhitekta Sandi Pirš in Robert Klun, ki sta letos zmagala na natečaju za Slovenski Paviljon EXPO 2020 DUBAI.

Razpored površin: Vila obsega poslovni del v pritličju ter stanovanjski v zgornjih dveh nadstropjih. Nad poslovnimi prostori se nahajajo spalne površine. Dnevni prostori pa se nahajajo v drugem nadstropju in obsegajo prostorno ter sončno teraso. Lega vile omogoča osončenje prostorov skozi cel dan in mirno bivanje, saj so vsi bivalni prostori usmerjeni na notranji vrt. Izjemen je tudi pogled iz kuhinjskih prostorov, saj ponuja odprt razgled na Ljubljanski grad.

Poslovni del v pritličju obsega 94,46 m2 in mu pripada 210 m2 zemljišča. Prostor je primeren za mirno poslovno dejavnost, npr. odvetniška pisarna, notarska pisarna, svetovanje, zobozdravstvena ambulanta, zlatarna, hotelske dejavnosti, ambasade, itd.

Stanovanjske površine v 1. in 2. nadstropju obsegajo 235,23 m2 (terasa 20m2) ter zunanjih površin v izmeri 83,36 m2. Trenutna faza gradnje ponuja odprte možnosti notranje izvedbe.

Tehnične značilnosti: Zgrajena je do 3. pgf. z vgrajenimi naslednjimi materiali: TALNA PLOŠČA je grajena na penjenem steklu, ki omogoča dodatno izolacijo in umiri tresljaje zemljine kakor tudi dvig kapilarne vlage v objekt. Fasadne plošče so iz Kerrocka z zračnim slojem in hidroizolacijo, Schüco troslojna aluminjasta okna, priprava za toplotno črpalko, priprava za rekuperacijo in dvigalo (vgrajeno do prevzema objekta), gradnja na penjenem steklu, ki omogoča dodatno izolacijo proti tresljajem in preprečuje dvig kapilarne vlage. Okolica vile je lično urejena s travnimi površinami, lastnim dovzom in ograjena z betonsko in aluminijasto ograjo. Umeščeni sta dve vrtni lopi ter nadstrešek za dva avtomobila.

Vabljeni na ogled in predstavitev!

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Kraj ali naselje: Ljubljana - Trnovo
Posredovanje: oddam
Šifra pri prodajalcu: HP23857
Tel. številka: +386(0)31 722 293
Št.licence: 01372
Stanje objekta: novogradnja

Podatki o objektu:

  • Dvigalo

Možnosti parkiranja:

  • Zunanje nepokrito parkirišče