Hiša, Osrednjeslovenska, Ljubljana-Črnuče,... (oddaja)

  • Cena: 5.000 
  • Šifra oglasa: 2213944
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do oddaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Število sob: 1
Število nadstropij: Pritlična
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 400,00 m²
Površina parcele: 659,00 m²
Leto izgradnje*: 2001
Interna številka oglasa: 490191008-244

Več:

 Hiša na Ježici
 V urejenem in mirnem predelu Ježice oddamo čudovito samostojno poslovno stanovanjsko hišo v izmeri 400 m2, ki stoji na parceli v izmeri 659 m2. Hiša je zelo kvalitetno grajena in opremljena z najboljšimi materiali, v letošnjem letu se je končala celovita prenova in opremljanje prostorov.
 Stanovanjski del je v delu pritličja ter nadstropju. V delu pritličja sta urejeni dve samostojni sobi in masažni salon z izhodom na bazen. Ta del je samostojen, z lastnim vhodom in izhodom na dvorišču, zato se lahko upravlja neodvisno od hiše, sedaj je v najemu. Svoj vhod in parkirišče ima tudi poslovni del v kleti. To omogoča uporabo lastniku ali pa oddajanje na trgu. Sedaj so vsi prostori polno zasedeni. Celotna hiša je elektronsko varovana.
 Razporeditev:
 - Klet: poslovni del hiše v izmeri 145 m2 z ločenim vhodom, sprejemnim pultom in tremi pisarnami, soba za fitnes, kopalnica, wc, notranja terasa;
 - Pritličje: velik odprt prostor, kjer so dnevna soba, kuhinja in jedilnica z izhodom na vrt. V tem delu je samostojna soba, dve urejeni sobi za oddajanje, masažni salon in solna soba. V pritličju sta urejeni dve kopalnici. Ogrevanje je na toplotno črpalko.
 - Prvo nadstropje: spalnica z lastno kopalnico ter izhodom na teraso. Urejene so tri sobe s skupno kopalnico ter veliko teraso.
 Lega:
 Hiša je odmaknjena od glavne ceste, tako da hrup s ceste ni moteč. Del dvorišča pokriva trava, katera se zaliva iz lastne vrtine, iz katere se polni tudi bazen. Ograja je kovana, odpiranje z daljincem. Kvaliteto bivanja v hiši dopolnjuje okolica, kjer je omogočeno aktivno preživljanje prostega časa. V bližini je kopališče Laguna, veliko sprehajalnih poti in otroških igrišč. Bližina Stožic bo navdušila ljubitelje konj za občasno ali redno ježo, v oskrbi imate lahko tam tudi lastnega konja.
 Najemnik ob najemu plača posredniško storitev v višini ene mesečne najemnine +DDV.
 Oddamo luksuzno hišo v LjubljaniVeč podatkov si oglejte na tej povezavi …


Kraj ali naselje: Ljubljana-Črnuče
Naslov: 1231
Posredovanje: oddam
Šifra pri prodajalcu: 490191008-244
Ime in priimek agenta: Janez Jaklič
Tel. številka: +386 41 650 053
Elektronski naslov: janez.jaklic@re-max.si
Stanje objekta: rabljeno
Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a)

Možnosti parkiranja:

  • Garaža

Stik

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, d.o.o.
Naslov
Štihova ulica 16
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
E-pošta
adm@re-max.si