Hiša, Samostojna, Kranj, Drulovka, 413 m2, Prodaja (prodaja)

  • Cena: 720.000 
  • Šifra oglasa: 2214472
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj-center
Vrsta hiše: Samostojna
Število nadstropij: Pritlična
Število sob: 1
Bivalna površina: 413,00 m²
Površina parcele: 819,00 m²
Leto izgradnje: 1985.
Leto zadnje prenove: 2003.
Balkon/zaprti balkon/terasa: Terasa
Številka objekta: AHDR

Ogrevanje:

  • Klimatska naprava: Da

Več:

V urejenem, prijetnem in mirnem naselju Drulovka v Kranju, prodamo prostorno, svetlo in izredno domišljeno atrijsko hišo.

 

Hiša je bila arhitekturno na novo skonstruirana leta 2003, kar pomeni, da so vsi prostori smiselno razporejeni in povezani.  

 

V pritličju hiše je velik dnevno bivalni prostor z jedilnico, kuhinjo in pralnico, hodnik, ki povezuje tri sobe, ter dve kopalnice in sanitarije. Iz vseh sob je možen dostop na teraso in atrij.

 

V nadstropju (mansardnem delu) je večja fitnes soba s kopalnico in prehodom v pokriti bazen, in zunanjo teraso, z zunanjimi stopnicami povezano s pritlično teraso.  To je bilo dograjeno leta 2014. Na drugi strani mansarde je velika spalnica z galerijo, garderobno sobo ter kopalnica s finsko savno, tuš kabino, masažno kadjo in WC-jem.

 

V hiši je vgrajeno veliko steklenih površin, kar omogoča dostop naravne svetlobe. Vgrajena velika panoramska stekla v pritličju nudijo prijeten kontakt z urejenim atrijem in vrtom, v mansardnem delu pa za to poskrbi velika površina svetlobnih strešnih oken. Za senčenje so vgrajene ročne notranje in zunanje žaluzije, v pritličju pa avtomatska senčila.

 

Na južni strani hiše je terasa z atrijem, zelenico, naravnim ribnikom, pokrito letno kuhinjo in ogrevanim rastlinjakom. Za zalivanje vrta je urejen talni centralni sistem, zanj pa se uporablja meteorna voda , ki se hrani v večjem zbiralniku.  

Na severni strani hiše je ograjeno dvorišče, do koder se dostopa z dveh dovoznih poti. Vgrajena so avtomatska dvokrilna vrata na JV in SZ strani. Garaža v kateri je prostora za tri avtomobile se nahaja pod bazenom (primerno tudi za parkiranje avtodoma). Na asfaltiranem dvorišču je možno parkirati dodatna osebna  vozila.

 

V hiši so vsi potrebni priključki (optika, alarmni sistem, vodni filtri).

Ogrevanje stanovanjske hiše je urejeno preko plinske peči, ki je locirana v mansardnem delu stavbe. Prav tako se preko te peči pripravlja topla sanitarna voda v zimskem času. V poletnem času se preklopi na sprejemnike sončne energije (cevni sončni kolektorji Viessmann) . Grelna telesa v kletnih prostorih so radiatorji, ostala nadstropja imajo talne konvektorje.  Kopalnice in sanitarije se ogrevajo preko talnega ogrevanja. Temperaturna regulacija je urejena preko stenskih termostatov. Hiša je v celoti klimatizirana s 6 samostojnimi inverterskimi klima postajami.V dnevni sobi se nahaja tudi kamin.

 

V bližini se nahaja postajališče avtobusnega mestnega prometa, trgovina, vrtec, šola.

Razdalja do centra Kranja je 4km, do Ljubljane 25 km, do letališča Jožeta Pučnika 11 km, do Bleda pa 30 km.

 

Za več informacij o ogledu  pokličite na številko 051/414-121 Primož

 

Kraj ali naselje: Kranj
Posredovanje: prodam
Atrij: da
Šifra pri prodajalcu: AHDR
Ime in priimek agenta: Primož Troppan
Tel. številka: 051/414-121
Elektronski naslov: primoz.troppan@nepremicnina.si
Št.licence: 01186
Stanje objekta: rabljeno
Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a)

Drugi objekti in površine:

  • Shramba/lopa

Stik

Nepremičnina posredovanje d.o.o.
Naslov
Škofjeloška cesta 20
Mesto in poštna številka
4000 Kranj
Regija
Gorenjska
Slovenija