NOVOGRADNJA, samostojna hiša, Ljutomer, 195 m2 (prodaja)

 • Cena: 165.000 
 • Šifra oglasa: 3815433
 • Objavljen:
 • Do poteka še: do prodaje
 • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Pomurska, Ljutomer, Babinci
Število sob: 6
Število nadstropij: Enonadstropna
Vrsta hiše (gradnja): Zidana hiša (beton, opeka)
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 113,00 m²
Neto površina: 195,00 m²
Površina parcele: 583,00 m²
Leto izgradnje*: 2020
Opremljenost in stanje: Delno opremljeno
Število parkirnih mest: 2
Balkon / terasa / atrij: Terasa
Energetski razred: B1 (15 - 25 kWh/m2a)
Vrsta cene: Skupna cena

Več:

V objemu narave se gradi novo naselje sedmih, sodobno zasnovanih in energetsko varčnih hiš. Soseska se nahaja na začetku vasi Babinci, s hitrim dostopom do mesta Ljutomer in odlično povezavo z avtocesto.
V bližini soseske je vsa potrebna infrastruktura – trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banke, avtobusna in železniška postaja. Tu so narava, sonce, zelenje in svež zrak STANDARD. Privilegij, ki se vam tu ponuja, je bivanje v urejeni soseski atraktivnih hiš z bogato zunanjo ureditvijo, mirno, zeleno in urejeno okolico. Moderna, tudi velikim družinam in novodobnemu načinu življenja prilagojena arhitekturna zasnova in izjemna lokacija zagotavljata optimalen življenjski standard. Sončna in prostorna zemljišča, obdana z naravo ponujajo prijetno bivanje vsem starostnim skupinam.

Pred vhodom v hišo se nahajata dve pokriti parkirni mesti, ki zagotavljata neposreden vstop v hišo pod nadstrešnico. Slabo vreme vam tako ne bo povzročalo težav, ko boste iz avtomobila nosili tedensko zalogo hrane ali ko boste domov pripeljali svoje otroke.

V pritličju hiše je velik dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z neposrednim izhodom na pokrito teraso. Poudarek je na enotnem bivalnem prostoru, ki se preko velikih steklenih površin širi v naravo in povezuje z naravo. Poleg dnevnih prostorov je v pritličju še ločen WC in pralnica ter shramba. Celotna uporabna površina pritličja je 59 m2.
Pod nadstrešnico je urejena pohodna terasa v velikosti 25 m2, ter zunanja shramba v velikosti 9 m2, kjer bo dovolj zasebnosti za prijetno sproščanje na prostem, zaradi velikih steklenih površin tudi podaljšek bivanjskega prostora. Na preostalem delu atrija bo zelenica.
Notranjost pritličja odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu nas pričaka ravno dovolj velik predprostor, da se lepo pospravi garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Iz hodnika stopamo v dnevno - bivalni prostor. Celoten dnevno - bivalni del je vključno z jedilnim delom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato omogoča hiter prehod na teraso in v atrij. Dnevni prostor bo vsekakor kraj, kjer boste zaradi prostornosti in izhoda na teraso najraje preživljali prosti čas z družino in prijatelji.

V nadstropju se nahaja spalni del s spalnico in dvema otroškima sobama. Zraven bo tudi razkošna kopalnica kjer bo poleg tuš kadi še kopalna kad. Celotna uporabna površina nadstropja je 54 m2.
Nadstropje nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino – dve otroški sobi in razkošna spalnica ter velika kopalnica.

Hiše bodo grajene v nizkoenergijskem standardu B1, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken.

Posebno vrednost hišam daje tudi reverzibilna toplotna črpalka, ki v kombinaciji s talnim ogrevanjem poskrbi, da je v stanovanju optimalna temperatura. Prezračevanje z rekuperacijo pa zagotavlja ugodno klimo in ustrezno vlago v vsakem prostoru ter bistveno zniža stroške za ogrevanje. Ogrevanje s toplotno črpalko in prezračevanje z rekuperacijo zagotavlja nizke mesečne stroške.

Cena hiše skupaj z zemljiščem je 165.000 EUR + 9,5% DDV v 5. gradbeni fazi, dokončano na ključ, kar pomeni, da je položena keramika, talne obloge, vgrajena so notranja vrata, prav tako sta delno opremljeni kopalnica in WC. Vgrajena je tudi toplotna črpalka zrak-voda in centralno prezračevanje z rekuperacijo, preko katerega poteka tudi hlajenje celotne hiše.
V ceni sta zajeti tudi 2 pokriti parkirni mesti ter zunanja shramba in terasa pod nadstrešnico.

Nakup hiše predstavlja povsem varno naložbo, saj bo hiša imela urejen zemljiškoknjižni vpis, kar pomeni, da se ob nakupu takoj vpišete kot lastnik v zemljiško knjigo.

Odlična priložnost za nakup samostojne hiše na izjemni lokaciji.

Ogrevanje:

 • Toplotne črpalke

Podatki o objektu:

 • Javni vodovod
 • Javna kanalizacija

Možnosti parkiranja:

 • Zunanje pokrito parkirišče

Funkcionalnost in lastnosti:

 • Protivlomna vrata
 • Videofon
 • Talno ogrevanje

Kopalnica s straniščem:

 • Število kopalnic: 1

Stik

Gteh, d. o. o.
Naslov
Babinci 49
Mesto in poštna številka
9240 Ljutomer
Regija
Pomurska
Slovenija
E-pošta
info@gteh.si
Lokacija oglasa NOVOGRADNJA, samostojna hiša, Ljutomer, 195 m2
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa