Lokacija hiše: Ilirska Bistrica, dvonadstropna, 220.00 m2 (prodaja)

  • Cena: 150.000 
  • Šifra oglasa: 3623958
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Primorsko-notranjska, Ilirska Bistrica, Ilirska Bistrica
Število sob: 4
Število nadstropij: Dvonadstropna
Vrsta hiše (gradnja): Zidana hiša (beton, opeka)
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 220,00 m²
Leto izgradnje*: 1976
Vrsta cene: Skupna cena
Možnost menjave: Menjava za drugo nepremičnino ni možna

Več:

prodaja dvoetažne enostanovanjske hiše z večjim zemljiščem v vasi Tominje blizu Ilirske Bistrice. Hiša je bila zgrajena leta 1976 in je potrebna osvežitve.

Bivalni del hiše se nahaja v 1. nadstropju, do katerega vodi zunanje stopnišče. Po celotni dolžini stanovanja je dolg hodnik, ki ga ločuje na levo stran, kjer je manjša otroška soba, ločeno stranišče in kopalnica ter še dve otroški sobi, in na desno stran, ki obsega spalnico, večji dnevni prostor z izhodom na balkon, ki gleda na dvorišče, in prehodom v kuhinjo z jedilnico.

Mansarda je še neizdelana, vendar omogoča ureditev dodatnih prostorov.

V pritličju hiše je garaža, kurilnica s pečjo na trda goriva in shramba. Parkirati je mogoče v garaži (kljub temu, da se trenutno uporablja kot delavnica) in na dvorišču hiše.

Ogrevanje je urejeno s pečjo na trda goriva. Fasada ni toplotno izolirana, streha je izolirana s stekleno volno. Pred leti so bile menjane vse odtočne cevi, v dveh spalnicah tudi okna v PVC izvedbi (ostala so lesena). V dnevni sobi je položen parket, v spalnicah laminat, v ostalih prostorih je keramika in linolej.

Hiša stoji na zemljišču v velikosti 1469 m2, pripada pa ji še dodatnih 777 m2 zazidljivega zemljišča za hišo in 3942 m2 kmetijskega zemljišča, ki v naravi predstavlja velik travnik pod rahlim naklonom in tako nudi več možnosti koriščenja (sadovnjak, trte, pašnik).

Hiša stoji v vasi Tominje, ki je od Ilirske Bistrice in s tem tudi vse javne infrastrukture oddaljena le 10 min vožnje. Leži na mirni lokaciji in je nadvse primerna za družinsko življenje v objemu narave. Šolski avtobus vozi skoraj do hiše (100 m stran). Možen je tudi nakup sosednje parcele in starejše hiše

Kopalnica s straniščem:

  • Število kopalnic: 1

Podatki o uporabniku

Regija
Primorsko-notranjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Lokacija hiše: Ilirska Bistrica, dvonadstropna, 220.00 m2
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa