Sele: DVA OBJEKTA na 30166 m2 (3ha) zemljišču, prvi 436m2-drugi 737m2 (prodaja)

  • Cena: 385.000 
  • Šifra oglasa: 4698452
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Koroška, Slovenj Gradec, Sele
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 1.173,00 m²
Površina parcele: 30.166,00 m²
Leto izgradnje*: 2000
Zunanje površine in oprema: Vrt/dvorišče
Vrsta cene: Skupna cena

Več:

Na mirni in lepi lokaciji v Selah pri Slovenj Gradcu prodamo dva samostojna objekta na zemljišču 30.166 m2 ( 3 ha) od tega je 24821 m2 kmetijsko, 2752 m2 gozdno, ostalo stavbno . Kmetijsko zemljišče predstavljajo travniki in njiva ter se obdelujejo strojno. Zemljišče je v celoti ograjeno.
Oba objekta imata gradbeno dovoljenje in sta vpisana v zemljiško knjigo. Od mesta Slovenj Gradec, kjer so vse ustanove (bolnišnica, zdravstveni dom, dom starostnikov, sodišče, upravna enota, občina, šole, trgovski centri, pošta itd.) sta oddaljena 8 km (osem minut vožnje), priključena na javni vodovod, elektriko, širokopasovno optično omrežje in lastno zunanjo razsvetljavo. Do objektov vodi občinska asfaltna cesta.

Dokončan objekt : Hiša 436 m2 (celotna kvadratura skupaj s kletjo, pritličjem, mansardo in mansardo 2 je 623 + balkoni 55 m2 + terasa 41 m2 + pokriti vhod 12 m2) je grajen od leta 1996-2000 v etažah K+P+M+ M2). Ima uporabno dovoljenje za gostinsko dejavnost (poslovno stanovanjski objekt). Kritina bramac, strelovod, demit fasada debeline 10 cm, javni vodovod, v neposredni bližini hidrant, elektrika (tri faze), optika, kanalizacija je lokalna – greznica, asfaltni dostop in lastna javna razsvetljava. Ogrevanje je radiatorsko, v kopalnicah še dodatno talno gretje. Na izbiro so štiri možnosti ogrevanja: toplotna črpalka zrak-voda , švedska peč CTC (kurilno olje cisterna 3000 l + kurišče na trda goriva), plinska peč (cisterna 5000 m3 v zemlji). Možna iztočasna uporaba vseh štirih kurjav hkrati. Trenutno se uporablja toplotna črpalka zrak-voda.
Energetska izkaznica – dovedena električna energija 27 kWh/m2a.V kletnih prostorih je kurilnica in pralnica, kuhinja, hladilni prostor, dve garaži, skladiščni prostori, sanitarni prostor. Tla so keramične ploščice.V pritličju je gostinski lokal za cca 50 gostov, ki zajema sobo s šankom, kuhinjo, jedilnico, posebno sobo, sanitarne prostore, vetrolov, hodnik in stopnišče. Tla so keramične ploščice. Pritličju se lahko spremeni uporabnost v druge namene V prvi mansardi je dnevna soba povezana z jedilnico in kuhinjo, soba, spalnica povezana s kopalnico ( umivalniki, WC, bide, masažna kad) in garderobnim prostorom, sledi sanitarni prostor (umivalnik, WC, bide). Tla so laminati. V kopalnici, garderobi in sanitarnem prostoru je keramika s talnim ogrevanjem. Posebnost stanovanja je medsebojna povezanost prostorov, kajti v prostore prehajaš lahko brez uporabe hodnika.V drugi mansardi je velik dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in delovnim kotičkom; tri spalnice; kopalnica z umivalnikom, WC-jem, bidejem, kopalna kad, priklop za pralni in sušilni stroj. Tla so laminati, razen v kopalnici keramika s talnim ogrevanjem.

Objekt v gradnji : Poslovni objekt 737 m2 (celotna kvadratura skupaj s kletjo, pritličjem, mansardo in podstrešjem je 1029 m2 + balkoni 48 m2 + pokriti vhod 19 m2). Objekt je zgrajen do 3. faze v etažah K+P+M+ Podstrešje (mansarda 2) in je zastekljen. Grajen je za namene gostinske dejavnosti, vendar se lahko uporablja tudi za druge dejavnosti. Zidan je na armiranobetonski plošči in sicer klet iz betonske opeke, etaže so zidane s skok opeko, etažne plošče so armiranobetonske, na mansardi norma strop z armiranobetonsko ploščo na vrhu, stopnice so betonske, beton vgrajen v armiranobetonske plošče ima ateste , objekt je pokrit s kritino bramac, okna in vrata so lesena dvojno zastekljena, položena je ozemljitev za strelovod, objekt je priključen na javni vodovod, elektriko (tri faze), optiko, hidrant vode je v neposredni bližini objekta, asfaltni dostop. Kletni prostori so namenjeni sicer skladiščnim prostorom, lahko pa se uporabijo tudi za druge namene.V pritličju objekta je predvidena točilnica + recepcija, dve posebni sobi, restavracija, kuhinja, skladišče pijač, moški in ženski sanitarni prostori, hodnik, vetrolov in stopnišče.V mansardi sta predvidena dva apartmaja z balkoni, sedem dvoposteljnih sob z lasno kopalnico in predprostorom ter balkonom. Nadalje se v mansardi nahaja še hodnik, stopnišče in skladiščni prostor. Na podstrešju (mansarda 2) je predvidena kurilnica, ostali prostor pa za savne, fitnes, masaže, sanitarne prostore itd. . Energetska izkaznica še ni potrebna.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
2380 Slovenj Gradec
Regija
Koroška
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Sele: DVA OBJEKTA na 30166 m2 (3ha) zemljišču, prvi 436m2-drugi 737m2
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa

Podobni oglasi tega oglaševalca