Lokacija poslovnega prostora: Center, Prostor za storitve, 80 m2 (prodaja)

  • Cena: 240.000 
  • Šifra oglasa: 4824883
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Površina: 80,00
Leto izgradnje*: 1969
Leto zadnje prenove: 2019
Interna številka oglasa: P170920A

Več:

Podroben opis

Le nekaj korakov od strogega centra, na Rimski cesti, posredujemo pri prodaji poslovnega prostora s površino 80 m2, ki je oddan v dolgoročni najem.

Izjemna lokacija objekta, z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, zagotavlja stalen obisk strank. Poslovni prostor je bil v lanskem letu v celoti adaptiran (finalni tlaki, stropi, stene, instalacije, del stavbnega pohištva,...).

Objekt je priključen na vodovod, elektriko in kanalizacijo. Glavni vhod v poslovni prostor se nahaja na severni strani, poleg vhoda pa se nahajajo še večja izložbena okna. Tako glavni vhod, kot tudi vsa okna so v ALU izvedbi z dvojno zasteklitvijo. Daljinska topota se uporablja za potrebe ogrevanja, električna energija pa se uporablja za potrebe priprave tople sanitarne vode, hlajenja, prezračevanje sanitarij, razsvetljave in delovanje druge opreme.

Naprodaj je tudi sosednji poslovni prostor v velikosti 82,60 m2, oba pa je možno tudi povezati in tako pridobiti prostor s skupno površino 162,60 m2.

Odlična lokacija le 150 metrov od Aškerčeve ceste, kjer se nahajata Fakuleta za strojništvo ter Filozofska fakulteta, ter 400 metrov od Kongresnega trga.

Odlična priložnost, ZK urejeno, gradbeno dovoljenje, vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV

Spletna povezava:

Spletna povezava

Stik

AGENCIA d.o.o.
Naslov
Gerbičeva ulica 110
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
Lokacija oglasa Lokacija poslovnega prostora: Center, Prostor za storitve, 80 m2
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa