Maribor, Center, Počitniški objekt, apartma (prodaja)

  • Cena: 167.000 
  • Šifra oglasa: 5363640
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Center
Vrsta nepremičnine: Apartma
Površina objekta: 134,00
Leto izgradnje: 1870
Interna številka oglasa: 100195-91

Več:

ODLIČNA INVESTICIJSKA PRILOŽNOST V STROGEM CENTRU MESTA, na eni izmed najbolj atraktivnih ulic (Poštna ulica) v Mariboru.


Poštna ulica je srce bogatega nočnega in kulinaričnega dogajanja v Mariboru, hkrati pa polna neposrednih turističnih znamenitosti (prenovljen Glavni trg, Stolna župnija Maribor, Slomškov trg, Univerza v Mariboru ipd.)


Za vse tiste, ki si želite kombinirati že utečeno, odlično pozicionirano nastanitveno dejavnost (višje rangiran hostel)  v kombinaciji z gostinstvom. Nastanitven objekt  po mnenju gostov na Bookingu dosega odlično 8,8 oceno.


V  pritličnih prostorih (134m2), se že vse skozi odvija nastanitvena dejavnost  (v praksi je to višje rangiran hostel), s kapaciteto 3 dvoposteljnih sob in 1 troposteljno sobo. Opremljene so z zakonsko posteljo, predalom, mizo in lahko skupno sprejmejo do 9 oseb.  Kopalnica je skupna,  opremljena s tušem, kadjo, dvema umivalnikoma in ločenim straniščem. Širokopasovni dostop do interneta (WiFi), kabelska/satalitska TV.


Prodaja se v celoti opremljeno, z možnostjo prevzema know-how-a sedanjega lastnika ter že vzpostavljeno spletno stranjo.


Ogrevanje je urejeno na zemeljski plin, stroški so nizki. Zgradba je urejana, s prenovljeno fasado in streho.


Parkirišče je javno v območju 20 m, ki je po 17h in vikendih brezplačno.


Priporočam vsem, ki ne želite zamuditi donosne investicijske priložnosti na eni izmed najbolj zaželeni lokaciji v Mariboru!

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Maribor, Center, Počitniški objekt, apartma (prodaja)
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa