Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Nadstandardna viola v Rožni dolini (prodaja)
  • Nadstandardna viola v Rožni dolini (prodaja)

Nadstandardna viola v Rožni dolini (prodaja)

Cena
503.404 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 7571090
  • Vrsta stanovanja
    3-sobno
  • Leto izgradnje
    2021

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Rožna Dolina
Vrsta stanovanja
3-sobno
Leto izgradnje
2021
Zunanje površine in oprema
Vrt/dvorišče
Energetski razred
B2 (25 - 35 kWh/m2a)
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
490191024-447

Opis oglasa

Novo, nadstandardno 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v luksuznem vila bloku na prestižni lokaciji v osrčju Rožne doline. Sodobno zasnovano stanovanje je namenjeno izbranim kupcem, ki so željni arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo. Obsega 145,54 m2 bruto površine, od tega je 86,34 m2 uporabne površine, 18 m2 nadkrite terase in 36 m2 atrija, pripada pa mu še shramba v kleti in 2 parkirni mesti v garaži.
Stanovanje sestavljajo predsoba, bivalni prostor, spalnica, soba, utility, kopalnica in WC. Stanovanje je kakovostno grajeno in bo opremljeno z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki bodo zagotovile, da se boste v svojem novem domu počutili udobno in varno. Na voljo boste imeli inteligentno krmiljenje razsvetljave in senčil, prezračevalni sistem, klimatsko napravo, video/govorno domofonsko napravo, predinštalacijo za protivlomni sistem, požarno odporna in protivlomna vrata ter kamere s snemalno napravo za spremljanje dogajanja v okolici objekta.

Rožna dolina je že od nekdaj zelo priljubljena in zaželena lokacija. Omogoča hiter dostop do centra mesta in obvoznice, hkrati pa je obdana z zelenjem. V neposredni bližini so vam na voljo sprehajališča Rožnik, Mostec, priljubljena sprehajalna pot PST in živalski vrt.

V dveh vila blokih, imenovanih Vila Destino, je na voljo 17 stanovanj. Zaključek gradnje je predviden avgusta 2021.

Ustvarite svoj novi dom v nadstandardnem vila bloku na prestižni lokaciji, ki vam bo nudila umirjeno bivanje in sprostitev v sožitju z naravo, hkrati pa boste zelo blizu centru dogajanja poslovnega sveta, kulinarike in nočnega življenja.

Vabimo vas, da nas pokličete na 070 900 340 za več informacij ali dogovor za ogled.

Spletna povezava

Zemljevid

Dodatne informacije

Možnosti parkiranja

  • Garaža
Oglas je objavljen
24.07.2021. ob 00:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
891 -krat