Počitniški objekt, Čatež ob Savi, apartma, 45 m2, prodam

  • Cena: 12.200 
  • Šifra oglasa: 1414074
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Posavska, Brežice, Čatež ob Savi
Vrsta nepremičnine: Apartma
Površina objekta: 40,00
Leto zadnje prenove: 2011

Več:

Prodamo leseno brunarico znotraj naselja Terme Čatež. Hiška ima pritličje (kuhinja, dnevni prostor, hodnik, kopalnica z WC-jem in prho) in mansardo (spalni prostor) ter lasten dovoz oziroma parkirišče pred brunarico za 2 avtomobila. V hiški je klima naprava (za hlajenje in ogrevanje) ter električni radiatorji za ogrevanje. Zunaj je nadstrešek za zunanjo sedežno garnituro. Na hiški je na novo montirana tudi satelitska povezava za sprejem televizijskih programov (Telemach). Oddaljenost hiške od letne ali zimske termalne riviere Term Čatež je 100m. Lokacija je odlična!

Hiško uporabljamo zase in oddajamo v najem (na booking.com ter airbnb). Prodajamo zaradi oddaljenosti, pomanjkanja časa in drugih obveznosti. Dobra investicijska priložnost in počitniški objekt za lastno rabo obenem. Terme Čatež so najbolj obiskano zdravilišče v Sloveniji, kamor prihajajo gosti iz vseh okoliških držav ter ostalih EU in bivše YU.

Vsi lastniki brunaric Termam Čatež mesečno plačujejo pavšal, za nadomestilo za uporabo zemljišča, vse storitve recepcije, urejanje skupnih dovoznih cest in infrastrukture, storitve vzdrževalne službe,... Obstaja več variant pavšalov za katere se lahko odločite, z dodatnimi možnostmi vključevanja kart za kopanje v notranjih in zunanjih bazenih ter tudi koriščenje savne. Kar zadeva čiščenje, je možno dogovor skleniti neposredno s Termam Čatež, sicer pa na območju delujejo tudi čistilni servisi, ki nudijo čiščenje, tudi mi koristimo storitve enega od teh.

Priporočamo!
Trgovina: da
Zabaviščni park: da
Park, zelene površine: da
Voda: da
Elektrika: da
Kabelski internet: da
Kabelska TV: da
Terasa: da
Več parkirnih mest: da
Posredovanje: prodam
Nadstropje: Mansarda
Skupno št. nadstropij: 1
Stanje objekta: rabljeno
Energetski razred: -

Ogrevanje:

  • Grelci in električni radiatorji
  • Klimatska naprava: Da
Lokacija oglasa Počitniški objekt, Čatež ob Savi, apartma, 45 m2, prodam
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa