Počitniški objekti Goriška, Bovec, ostalo, 480 m2 , prodam

  • Cena: 495.000 
  • Šifra oglasa: 2120897
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Goriška, Bovec, Bovec
Vrsta nepremičnine: Vikend
Površina objekta: 480,00
Leto izgradnje: 1900
Leto zadnje prenove: 2013
Energetski razred: EI v izdelavi
Interna številka oglasa: 101145-181

Več:

V Bovcu, na odlični lokaciji, le 100 m od glavnega trga, prodamo hišo v kateri je urejen hostel z 48 ležišči, apartmajem in eno-sobnim stanovanjem za lastnika. Hostel obratuje od leta 2013, v tem letu je bila popolnoma izolirana streha, urejeno podstrešje v bivalno mansardo ter obnovljene vodovodne instalacije. Hostel je vključen je v mrežo Hostel International ter je tako del največje nevladne organizacije na svetu, kar mu omogoča dostop do dodatnih kanalov komunikacije ter izobraževanj.

Nakup hostla predstavlja odlično poslovno priložnost, saj se investicija ob trenutnem obsegu poslovanja povrne najkasneje 10 letih. Ocenjujemo pa, da se ob manjši investiciji v »osvežitev« interierja, razširitvi ponudbe in spretnemu vodenju, investicija lahko povrne že v 4 do 7 letih. Lastnik je pričel z zbiranjem dokumentacije za razpis nepovratnih sredstev za temeljito energetsko sanacijo hiše. 

Hostel v pritličju obsega recepcijo, 1-sobno stanovanje, ki ga uporablja ekipa hostla ter studio 2 + 2 osebi.

V 1. nadstropju, ki ima povsem ločen vhod, so štiri sobe v katerih je skupno 27 ležišč (soba 1 - 3 ležišča, soba 2 - 6 ležišč, soba 3 - 12 ležišč, soba 4 - 6 ležišč). Poleg sob je kopalnica s 4 tuši in 4 umivalniki, ter wc z 2 školjkama in 1 pisoarjem. V nivoju 1. nadstopja ima hiša dva zunanja družabna prostora - vrt za hišo ter veliko teraso na zahodni strani.

V 2. nadstropju je svetel skupni prostor, ki je orientiran proti jugu. V njem sta zajtrkovalnica in dnevna soba s kaminom. Nasproti zajtrkovalnice je kuhinja, poleg te pa ena dvoposteljna ter ena soba s 6 ležišči. V drugem nadstropju je še kopalnica s 4 tuši in wc s 3 školjkami.

V mansardi sta dve sobi. Ena s 6 in ena z 8 ležišči.

Poleg hostla je garaža za 3 avtomobile oziroma za shranjevanje opreme za vodne športe v primeru razširitve dejavnosti.

BOVEC, raj za aktivne počitnice

Bovec, je  majhno mesto na pragu Triglavskega narodnega parka, obkroženo z visokimi vrhovi Julijskih Alp. Je pravi slovenski center aktivnosti na prostem, ki kar vabi s pisano množico športnih doživetij. 

Zaradi prelepe kulise Julijskih Alp in smaragdne Soče so med turisti najbolj priljubljeni vodni športi (rafting,  soteskanje, kajak, hydrospeed,...) ter pohodništvo. Bovec obiskujejo tudi kolesarji, jadralni padalci, ribiči, fotografi in drugi občudovalci in raziskovalci narave. Zaradi izjemne kulinarične ponudbe ter množice festivalov pa med obiskovalci ne manjka niti ljubiteljev dobrih okusov ter glasbenih navdušencev.

TURISTIČNA STRATEGIJA BOVCA DO LETA 2025

http://obcina.bovec.si/gradivo/Gradivo_19.redne_seje%20(25.5.2017)/Strategija%20turizma%20BOVEC%202025.pdfVeč podatkov si oglejte na tej povezavi ...


Šifra pri prodajalcu: 101145-181
Tel. številka: 051 786 686
Ime in priimek agenta: Barbara Lukan
Elektronski naslov: barbara.lukan@c21.si
Št.licence: 02247
Centralna kurjava: da
Balkon: da
Terasa: da
Pokrit parkirni prostor: da
Vpisano v zemljiško knjigo: da
Kraj ali naselje: Bovec
Posredovanje: prodam
Parcela (m2): 318
Skupno št. nadstropij: 3
Tip počitniškega objekta: ostalo
Stanje objekta: rabljeno

Ogrevanje:

  • Plinsko centralno

Stik

Aeon nepremičnine d.o.o., CENTURY 21 EMONA
Naslov
Cesta 24. Junija 25
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
E-pošta
emona@c21.si