Posest, Savinjska, Braslovče, Braslovče, zazidljivo, 803,00 m2, prodam

  • Cena: 42 
  • Šifra oglasa: 1602024
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Braslovče, Braslovče
Površina: 803,00
Interna številka oglasa: 20136

Več:

Na obrobju mesteca Braslovče, v Rakovljah, vam v nakup lahko ponudimo zazidljivo parcelo v mirnem in urbanem okolju enostanovanjskih hiš. Zemljišče je velikosti 803 m2 in je komunalno opremljeno. Tako vas na parceli že čakajo vsi potrebni komunalni priključki, ki omogočajo takojšnji pričetek gradnje: vodovod, elektrika, tel., CATV, kanalizacija. Dostop do parcel pa je urejen po asfaltirani dovozni cesti.

Na parcelah je dovoljena gradnja enostanovanjskih hiš. Komunalno opremo je izvedla v celoti občina Braslovče, ki je v letu 2013 sprejela nov odlok, zaradi česar je komunalni prispevek za to območje nižji in za novo hišo znaša cca. 15.000€-19.000€, odvisno od velikosti hiše in parcele. Parcelo odlikuje umirjeno podeželsko okolje in bližina vseh, za udobno življenje, potrebnih institucij. Z nakupom parcele si torej zagotovite visoko kvaliteto življenja, brez sklepanja kompromisov, glede odmaknjenosti od večjih mest.

Parcele se nahajajo v mirnem okolju in je od vrtca in šole oddaljene 1km. V bližnjih Braslovčah se gradi nov trgovski center. Za sprostitev, od napornega vsakdana, poskrbita bližnja Braslovško in Žovneško jezero, v okolici pa je še vrsta drugih destinaciji, ki so primerne za oddih in rekreacijo. Naselje Rakovlje je del mesta Braslovče in se nahaja v središču spodnje Savinjske doline, v bližini AC odseka Šentrupert in je od Celja oddaljeno le 15 minut vožnje. ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite za brezplačen ogled. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.
Kraj ali naselje: Braslovče
Naslov: Rakovlje
Posredovanje: prodam
Šifra pri prodajalcu: 201360
Ime in priimek agenta: Dejan Lavbič
Tel. številka: 041370433
Elektronski naslov: dejan@center-nepremicnin.si
Št.licence: 01705

Stik

CENTER NEPREMIČNIN, Geoprojekt d.o.o.
Naslov
Šlandrov trg 11
Mesto in poštna številka
3310 Žalec
Regija
Savinjska
Slovenija
E-pošta
info@center-nepremicnin.si