Posest, Savinjska, Celje, zazidljiva, 2108...

  • Cena: 36.000 
  • Šifra oglasa: 3757473
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Celje, Celje
Površina: 2.108,00

Več:

 V podeželjskem naselju Košnica pri Celju imamo na prodaj 2.108 m2 veliko zazidljivo parcelo. Večji del površine je namenjen stanovanjski gradnji in spremljajoči dejavnosti, majhen del predstavlja večnamenski gozd. Parcela komunalno še ni urejena. Parcela ima sončno lego (odprta na jug, na severu gozd), s potokom na severni strani in trenutno še makadamskim dostopom (200 metrov) s priključkom na asfaltirano lokalno cesto, ki pelje skozi naselje Košnica. Parcela ni strma, ima rahel naklon. Je zadnja v vrsti (slepa ulica), tako da ponuja mir in zasebnost. Na parceli se trenutno nahaja montažna garaža za orodje, večja vkopana cisterna za vodo, piknik prostor ter grmičevje (robide, maline) in sadno drevje (češnja, višnja, jablane, hruške, oreh) pa tudi trta - jurka.
 Dopustne so novogradnje - gradnja enostanovanjskih stavb, vzdrževanje objektov, rekonstrukcija, gradnja objektov in naprav gospodarske infrastrukture, prometne ureditve, urejanje zelenih površin, gradnja enostavnih in nezahtevnih objektov za lastne potrebe (garaža, drvarnica, lopa, nadstrešek, zimski vrt, ograje, škarpe in podporni zidovi).
 Okvirni tlorisni gabarit predvidenega objekta je 11 x 7 metrov. Objekti na višjih legah so lahko podkleteni K+P+M. Tlorisna zasnova je podolgovata pravokotna oblika. Barve fasade so v svetlih toplih tonih ali lesene. Streha je dvokapnica z naklonom 35 - 45 stopinj. Maksimalna višina kolenčnega zidu je 1,2 metra. Barva kritine opečna rdeča.
 Zk stanje je urejeno in prosto bremen ter dolgov. Kupec ne plača provizije. Vabljeni na ogled !
 Oglejte si video-predstavitev:
 a href="https://youtu.be/25EWV39jFiM"
 https://youtu.be/25EWV39jFiM
 /a
 iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/25EWV39jFiM" frameborder="0" allowfullscreen
 /iframe
 ZAZIDLJIVA PARCELA NA PRODAJ
 Mestna občina Celje je ena od enajstih, mestnih občin v Republiki Sloveniji. Na severu meji na občino Vojnik, na vzhodu na občino Šentjur, na jugovzhodu na občino Štore, na jugu na občino Laško in na zahodu na občino Žalec. Mesto Celje je središče občine in leži ob sotočju rek Savinja in Voglajna v Spodnji Savinjski dolini. Celje je dinamično in razvojno mesto. Je upravno, administrativno, kulturno, izobraževalno, gospodarsko, sejemsko in turistično središče regije. Največji turistični znamenitosti sta Stari grad Celje in Knežji dvorec, kulturnozgodovinska zaklada mesta, ki sijeta v prenovljeni podobi in pričata o bogati zgodovini Celja. Številne možnosti za sprostitev, rekreacijo in izlete s kolesom ali peš pa ponujata Šmartinsko jezero in Celjska koča v neposredni bližini. Med večje evropske projekte, ki jih je Mestna občina Celje implementirala v zadnjih desetih letih sodijo Centralna čistilna naprava, Regionalni center za ravnanje z odpadki, prenova Starega gradu Celje, obnova Knežjega dvorca, revitalizacija in izgradnja infrastrukture na Šmartinskem jezeru, obnova Starega mestnega jedra. Velik del občinskih in evropskih sredstev Mestna občina Celje je in še namenja izgradnji protipoplavnih ukrepov (zadrževalniki, nasipi, regulacije, jezovi, višanje cest, oporni zidovi, zaplavne pregrade) na porečju Savinje, na njenih pritokih in manjših vodotokih na širšem območju. Med pomembnejše projekte, ki jih je Mestna občina Celje financirala brez evropskih sredstev sodijo izgradnja Mestne tržnice Celje in Osrednje knjižnice Celje, energetska sanacija šol in vrtcev ter izgradnja cestne infrastrukture. Mestna občina Celje je ustanoviteljica 9 osnovnih šol, glasbene šole in treh vrtcev ter več javnih podjetij, družb in zavodov.Več podatkov si oglejte na tej povezavi …


Kraj ali naselje: Celje
Naslov: 3000
Posredovanje: prodam
Šifra pri prodajalcu: 490281016-287
Ime in priimek agenta: Aljaž Rupnik
Tel. številka: +386 40 650 440
Elektronski naslov: aljaz.rupnik@re-max.si

Stik

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, d.o.o.
Naslov
Štihova ulica 16
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija