Posest, Savinjska, Celje, zazidljiva, 812...

  • Cena: 49.900 
  • Šifra oglasa: 3757477
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Celje, Celje
Površina: 812,00

Več:

 Na prodaj imamo zazidljivo zemljišče (osnovna namenska raba: stavbno zemljišče) na odlični lokaciji v Celju (Nova vas).
 Parcela meri v celoti 812 m2 in leži pod naklonom 33 stopinj (orientiranost na zahod). Vsi komunalni priključki so na (voda, telefon) ali ob parceli (elektrika, kanalizacija, plin, kabelska).
 Dopustne gradnje: dopustne so novogradnje (enodružinska stanovanjska hiša do 12 m x 9 m), prizidki, nadzidave, adaptacije ter pomožni gospodarski objekti (drvarnice, garaže). Garažni boksi so lahko tlorisnih dimenzij 5,2 m x 3,2 m.
 Tipologija zazidave: individualna stanovanjska zazidava.
 Zunanja podoba: mora biti prilagojena obstoječim objektom v okolici.
 Dovoz je možen iz spodnje strani iz glavne ceste.
 Parcela je bremen ter dolgov prosta.
 Kupec ne plača provizije. Vabljeni na ogled.
 Za več informacij pokličite !
 Zazidljivo zemljišče na odlični lokaciji v Celju
 Mestna občina Celje je ena od enajstih, mestnih občin v Republiki Sloveniji. Na severu meji na občino Vojnik, na vzhodu na občino Šentjur, na jugovzhodu na občino Štore, na jugu na občino Laško in na zahodu na občino Žalec. Mesto Celje je središče občine in leži ob sotočju rek Savinja in Voglajna v Spodnji Savinjski dolini. Celje je dinamično in razvojno mesto. Je upravno, administrativno, kulturno, izobraževalno, gospodarsko, sejemsko in turistično središče regije. Največji turistični znamenitosti sta Stari grad Celje in Knežji dvorec, kulturnozgodovinska zaklada mesta, ki sijeta v prenovljeni podobi in pričata o bogati zgodovini Celja. Številne možnosti za sprostitev, rekreacijo in izlete s kolesom ali peš pa ponujata Šmartinsko jezero in Celjska koča v neposredni bližini. Med večje evropske projekte, ki jih je Mestna občina Celje implementirala v zadnjih desetih letih sodijo Centralna čistilna naprava, Regionalni center za ravnanje z odpadki, prenova Starega gradu Celje, obnova Knežjega dvorca, revitalizacija in izgradnja infrastrukture na Šmartinskem jezeru, obnova Starega mestnega jedra. Velik del občinskih in evropskih sredstev Mestna občina Celje je in še namenja izgradnji protipoplavnih ukrepov (zadrževalniki, nasipi, regulacije, jezovi, višanje cest, oporni zidovi, zaplavne pregrade) na porečju Savinje, na njenih pritokih in manjših vodotokih na širšem območju. Med pomembnejše projekte, ki jih je Mestna občina Celje financirala brez evropskih sredstev sodijo izgradnja Mestne tržnice Celje in Osrednje knjižnice Celje, energetska sanacija šol in vrtcev ter izgradnja cestne infrastrukture. Mestna občina Celje je ustanoviteljica 9 osnovnih šol, glasbene šole in treh vrtcev ter več javnih podjetij, družb in zavodov.Več podatkov si oglejte na tej povezavi …


Kraj ali naselje: Celje
Naslov: 3000
Posredovanje: prodam
Šifra pri prodajalcu: 490281016-290
Ime in priimek agenta: Aljaž Rupnik
Tel. številka: +386 40 650 440
Elektronski naslov: aljaz.rupnik@re-max.si

Stik

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, d.o.o.
Naslov
Štihova ulica 16
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija