Posest, Savinjska, Laško, zazidljiva, 915...

  • Cena: 16.000 
  • Šifra oglasa: 3984671
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Laško, Laško
Površina: 915,00

Več:

 V podeželjskem naselju Lahomno pri Laškem imamo na prodaj stavbno zemljišče v velikosti 915 m2. V neposredni bližini ali ob meji sta javna elektrika in vodovod; medtem ko telefonski priključek in meteorne vode potekajo po zemljišču. Dostop je enostaven, urejen po kategorizirani javni asfaltirani cesti. Oddaljenost od mesta Laško znaša 3,5 km.
 Podrobna namenska raba so površine podeželjskega naselja. Dopustne gradnje objektov so enostanovanjske in dvostanovanjske stavbe, ter tudi nestanovanjske stavbe npr: garaže in druge kmetijske stavbe. Gradnja je lahko klasična z opeko ali montažna. Tlorisni gabariti: podolgovat tloris v razmerju 1:1,5 do 1:2. Tloris je lahko tudi lomljen, vendar mora biti razvidna podolgovata tlorisna zasnova. Višinski gabariti: na ravnem terenu (K)+P+M ali (K)+P+1; na nagnjenem terenu: K+P, K+M ali K+P+M (klet mora biti vkopana). Kolenčni zid objekta s klasično dvokapnico ali večkapnico je največ 1,2 m. Strehe so praviloma simetrične dvokapnice (lahko tudi v kombinaciji z ravnimi strehami in enokapnicami). Odpiranje strešin je dopustno v obliki strešnih oken in frčad.
 Nakup priporočamo vsem, ki si želite postaviti svojo idealno hišo na podeželju, a kljub temu blizu mesta. Zk stanje je urejeno in prosto vseh bremen ter dolgov. Kupec ne plača provizije. Za ogled ali več informacij pokličite. Ugodno prodamo !
 Oglejte si videopredstavitev:
 a href="https://youtu.be/1OeQdO2BBlE"
 https://youtu.be/1OeQdO2BBlE
 /a
 iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1OeQdO2BBlE" frameborder="0" allowfullscreen
 /iframe
 Zazidljivo zemljišče na podeželju
 Občina Laško leži ob spodnjem toku reke Savinje, ki deli predalpsko Posavsko hribovje na zahodni in vzhodni del. V občini je 85 naselij in 9 krajevnih skupnosti. Rodnost upada že vrsto let, prebivalstvo se tako kot drugje v Sloveniji v povprečju stara. Mesto Laško je gospodarsko in upravno središče spodnjega Posavinja. Višje lege občine so pokrite z gozdovi, na nižjih planotah, vrhovih in prisojnih zložnejših rebrih so gozd marsikje posekali, na krčevinah pa so nastali zaselki ali samotne kmetije. Gozd obsega več kot polovico površja. Največ je mešanih gozdov, s prevlado listavcev; med drevesnimi vrstami pa prevladujeta smreka in bukev. Širša pokrajina je znana po predalpski flori, nekaterih redkih reliktnih vrstah in zaščitenih cvetnicah. Gospodarstvo občine temelji na turizmu in na gospodarskih dejavnostih, ki so nanj navezujejo.Več podatkov si oglejte na tej povezavi …


Kraj ali naselje: Laško
Naslov: 3270
Posredovanje: prodam
Šifra pri prodajalcu: 490281016-303
Ime in priimek agenta: Aljaž Rupnik
Tel. številka: +386 40 650 440
Elektronski naslov: aljaz.rupnik@re-max.si

Stik

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, d.o.o.
Naslov
Štihova ulica 16
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija