Posest, Savinjska, Šmartno ob Paki,...

  • Cena: 180.000 
  • Šifra oglasa: 1603963
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki
Površina: 6.290,00
Interna številka oglasa: 490281003-448

Več:

 V neokrnjeni naravi, na nadmorski višini okrog 550 m, sredi gozdov in travnikov, načrtujemo izgradnjo turistične vasi ali vikend naselja in iščemo investitorja, ki bi prevzel/odkupil pripravljeno lokacijo in naše zamisli, ter dokončal projekt.
 Lokacijo odlikuje razgledna in sončna lega, do nje smo že zgradili cesto in komunalne vode. Izdelana je projektna dokumentacija, plačan komunalni prispevek in pridobljeno gradbeno dovoljenje za 8 počitniških (ali stanovanjskih) hišic, ki bodo zgrajene na stavbnih parcelah velikosti do 630 m2 in z možnostjo dokupa dodatnega kmetijskega zemljišča.
 Hišice bodo grajene v tradicionalni arhitekturi, predvidoma v leseni izvedbi, ali v kombinaciji s kamnom. Vsak posamezni objekt - počitniška hiša, je v osnovi dvoetažna stanovanjska hiša z običajnimi bivalnimi prostori in energetsko varčnimi karakteristikami. Odlikuje jih racionalna prostorska razporeditev, kjer je v pritličju osrednji bivalni prostor s kaminom, ter izhodom na pokrito teraso, v mansardnem nadstropju pa 2 spalnici (ena z balkonom) in kopalnica. Koristna tlorisna površina hiše znaša cca 85 m2.
 Na zahtevo pošljemo tehnične podrobnosti o projektu.
 V bližini je večja kmečka posest (9 ha), usmerjena v konjerejo, kar je možno vključiti v ponudbo turistične vasi. V primeru, da bi se investitor odločil le za klasično naselje individualnih hiš ali vikendov, pa bo idilično kmečko okolje predstavljalo dodatno bivanjsko prednost in značaj podeželskega načina življenja.
 Del te kmetije je tudi naprodaj. Pokličite za podrobnosti.
 TURISTIČNA VAS - PRILOŽNOST ZA INVESTITORJEVeč podatkov si oglejte na tej povezavi …


Kraj ali naselje: Šmartno ob Paki
Naslov: 3327
Posredovanje: prodam
Šifra pri prodajalcu: 490281003-448
Ime in priimek agenta: Janko Movh
Tel. številka: +386 41 643 431
Elektronski naslov: janko.movh@re-max.si

Stik

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, d.o.o.
Naslov
Štihova ulica 16
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija