Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Poslovni prostor Nokturno, Koper (prodaja)
  • Poslovni prostor Nokturno, Koper (prodaja)
  • Poslovni prostor Nokturno, Koper (prodaja)

Poslovni prostor Nokturno, Koper (prodaja)

Cena
181.536 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 6401607
  • Površina
    99,00 m²
  • Namembnost
    Prostor za storitve

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Namembnost poslovnega prostora
Prostor za storitve
Položaj poslovnega prostora
Enota v poslovni stavbi
Površina
99,00 m²
Nadstropje
10
Leto izgradnje
2010
Leto zadnje prenove
2016
Novogradnja
Da
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
RE ID 42-216

Opis oglasa

Poslovni prostor z oznako B-P-PP1 predstavlja dokončan in opremljen pisarniški prostor, namenjen mirnim dejavnostim. Nahaja se v objektu B, na spodnem delu naselja Nokturno, ob Kozlovičevi cesti, v bližini postajališča mestnega potniškega prometa. Obsega predprostor, pisarniški prostor, WC in zunanjo teraso, s skupno neto tlorisno površino 99,62 m2. Ogrevanje in hlajenje prostora je urejeno s klimatsko napravo. 

Poslovnemu prostoru pripadajo tri zunanja parkirna mesta z oznakami B4, B5 in B6, ki se nahajajo ob vhodu v prostor.  

Poslovni prostor se prodaja po načelu "videno-kupljeno", prav tako pohištvo in oprema.

Naprave, pohištvo in oprema nimajo več veljavne garancije in je odgovornost prodajalca izključena.

V ceno so že vključeni pripadajoči davki. 

Več informacij o naselju je na voljo tudi na spletni strani www.nokturno.eu. 

Stanovanjsko naselje Nokturno

Naselje Nokturno se nahaja na brežini Markovca v Kopru in obsega tri nize večstanovanjskih objektov s skupno 235 stanovanji s pripadajočimi shrambami in parkirnimi prostori. Objekti so bili zgrajeni leta 2010, uporabno dovoljenje pa je bilo prejeto v marcu 2011. Naselje z odlično lokacijo nudi razgled na Koprski in Tržaški zaliv in privlačen morski ambient. Umaknjeno je od mestnega vrveža, hkrati pa nudi bližino potrebne infrastrukture za hiter dostop do obalnih mest ter sosednjih držav.

Ogledi nepremičnin

Ogledi predmetnih nepremičnin bodo možni v dogovoru s predstavnikom prodajalca Re-max (kontaktna št. 080 73 15, e-pošta: nokturno@re-max.si), vendar v primeru, če epidemiološke razmere to dopuščajo ter upoštevaje vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje (NIJZ) ter drugih uradnih institucij RS.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Spletna povezava

Oglas je objavljen
27.02.2021. ob 00:17
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
436 -krat