prodaja, hiša samostojna, Podravska Maribor okolica Limbuš (prodaja)

  • Cena: 95.000 
  • Šifra oglasa: 4022349
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Limbuš
Število sob: 5
Vrsta hiše (gradnja): Zidana hiša (beton, opeka)
Vrsta hiše: Samostojna
Bivalna površina: 280,00 m²
Neto površina: 280,00 m²
Površina parcele: 20.202,00 m²
Leto izgradnje*: 1976
Vrsta cene: Skupna cena
Interna številka oglasa: PH00086UL

Več:

Na sončni lokaciji v Limbuški grabi prodamo večjo hišo z večjo posestjo. Do hiše se pripeljete preko potoka na dvorišče, kjer stoji dvonadstropna eno ali dvostanovanjska hiša, za katero se razprostira še 20.202 m2 zemljišča.Samostojna  enostanovanjska hiša z južno orientacijo ima 280 m2 površine. Grajena

je s pol vkopano kletjo, visokim pritličjem, prvim nadstropjem in še z možnostjo izdelave mansarde. Hiša je enostanovanjska, vendar imata nadstropji enako razporeditev in se le z malo posega lahko spremeni v dvo ali pa celo tri stanovanjsko hišo.V klasični opečni gradnji je bila zgrajena v letu 1976.Razporeditev je v pritličju in prvem nadstropju enaka in zajema: kuhinjo z jedilnico iz katere se prehaja v dnevno sobo, dve spalnici, ki sta dostopni iz hodnika ter ločeno kopalnico in wc. Iz kuhinje je izhod na balkon. Hiša je v celoti podkletena. Ogrevanje je z radiatorji (centralno) s pečjo na kurilno olje. Možnost tudi ogrevanja v kuhinji s pečjo n drva. Okna so lesena, fasada ni izolativna.Okrog hiše se nahaja še posestvo v velikosti cca 2 ha in se razprostira po hribu, večina zemljišča je kmetijskega, zazidljivega je cca 1.500 m2 (ne v enem kosu). Na posestvu so še štiri manjše zgradbe, ki pa niso primerne za bivanje.Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta..

Priporočamo ogled in nakup, primerna zlasti za večje družine in osebe, ki si želijo  miru, a hkrati še vedno bližino mesta.

Ogrevanje:

  • Klimatska naprava: False

Kopalnica s straniščem:

  • Število kopalnic: 2

Spletna povezava:

Spletna povezava