EKSKLUZIVA - Prodamo poslovni prostor v Murski soboti (prodaja)

 • Cena: 400.000 
 • Šifra oglasa: 7169342
 • Objavljen:
 • Do poteka še: do prodaje
 • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Pomurska, Murska Sobota, Murska Sobota
Površina: 1.107,00
Število prostorov: 10
Nadstropje: Pritličje
Leto izgradnje*: 1980
Leto zadnje prenove: 2002
Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Interna številka oglasa: P-51/2021

Več:

Na Kopališki ulici v Murski Soboti prodamo večji poslovni kompleks, ki se nahaja na odlični in lahko dostopni lokaciji, v neposredni bližini odcepa za avtocesto Maribor – Budimpešta.

Poslovni kompleks sestavljajo skladiščni in delavniški prostori v izmeri 822 m2, pisarniški in razstavni prostori v izmeri 266 m2, sanitarije in garderobni prostori v izmeri 19,50 m2. Dovozna cesta do objekta in parkirna mesta ob objektu so v solastniškem deležu v izmeri 550,24 m2.

Nepremičnina se nahaja v manjši poslovni coni na severnem obrobju mesta . Nepremičnina je komunalno opremljena. Komunalno opremljenost predstavlja javni vodovodni, kanalizacijski in plinski priključek, električna in telefonska napeljava.

Površina skladiščnih in delavniških prostorov, pisarniških in razstavnih prostorov znaša 1.107,50 m2, površina parkirnih prostorov in pripadajočih zemljišč v solastniškem deležu pa 550,24 m2.

Objekt je bil zgrajen leta 1980 in celovito obnovljen v letu 2002, hkrati je bila v tem letu dograjena nova hala na vzhodni strani objekta.

V starejšem delu je na trenutno situacijo urejen prodajni salon, pisarne in delavnica. V novejšem delu hale pa so skladiščni prostori.

Nosilna konstrukcija stare hale je masivna, zgrajena iz armiranobetonskega skeleta, vmes pozidanega z betonskimi stenami nova hala ima jekleno konstrukcijo. Strešna konstrukcija je izvedena iz jeklenih nosilcev, kritina je iz trapezne pločevine. Fasada je klasično ometana in beljena. Predelne stene pisarn so kovinske, zastekljene. Preostale notranje stene so slikane, v novi hali niso obdelane. Stropi v prodajnem salonu so iz spuščenega mavčno kartonskega stropa, v preostalem delu stropi niso izvedeni, vidna je konstrukcija.

Višina stropa v stari hali je 3,18 m in širina prostora 14,09. Razdeljena s stekleno pregrado na dva dela pri čemer je prvi del skladiščnih prostorov v izmeri 197 m2 in drugi del v izmeri 254 m2.

Višina stropa v novi hali je 5,95m in širina prostora 8,93 m, površine 330 m2. V tej hali je na voljo tudi mostovno dvigalo.

Okna so iz PVC, zastekljenih s termopan steklom, v hali je kopilit. Notranja vrata so kovinska, zastekljena, v novi hali so vrata rolo industrijska. Instalacijski razvodi so izvedeni v standardni izvedbi (elektroinštalacija za moč in razsvetljavo, TK instalacija, vodovodna instalacija, kanalizacija, centralno radiatorsko ogrevanje v aneksu in sevala v hali – lastna plinska peč, prisilno prezračevanje, hidrantno omrežje, javljalci požara, klimatske naprave).

Objekt je vzdrževan. Splošno stanje objekta je dobro. Parkiranje je zagotovljeno na zunanjem asfaltiranem parkirišču, ki je v solastnini.

Lokacija je tržno zanimiva zaradi lege v poslovni coni na robu mesta in dobre povezave z ostalimi predeli mesta in regije ter ostalimi bližnjimi večjimi kraji Slovenije preko bližnje pomurske avtoceste.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte 070 709 545, info@k2finance.si

Ogrevanje:

 • Plinsko centralno
 • Klimatska naprava: Da

Telekomunikacijski priključki:

 • Internet

Dovoljenja:

 • Gradbeno dovoljenje
 • Lastniško dovoljenje
 • Vpisano v zemljiško knjigo

Parkirno mesto:

 • Več parkirnih mest

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

K2 FINANCE d.o.o.
Naslov
Partizanska cesta 5
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija
E-pošta
info@nepremicnine-kamrca.si
Lokacija oglasa EKSKLUZIVA - Prodamo poslovni prostor v Murski soboti
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa