Stanovanje, Pomurska, Murska Sobota, Ledava, 4-sobno, 229,3 m2, prodam (prodaja)

  • Cena: 240.900 
  • Šifra oglasa: 2221814
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Pomurska, Murska Sobota, Murska Sobota
Umeščenost stanovanja: V večstanovanjski stavbi
Nadstropje: 7.
Vrsta stanovanja: 4-sobno
Bivalna površina: 229,30 m²
Leto izgradnje*: 2018

Več:

ZA VSE, KI SI ŽELITE NOVO, SODOBNO IN ENERGETSKO VARČNO STANOVANJE

Na lepi lokaciji v Murski Soboti je novozgrajena večstanovanjska stavba, ki ima etažnost K+P+7 in obsega: 44 sodobnih stanovanjskih enot s pripadajočimi shrambami, 40 notranjih parkirnih mest (v podzemni garaži), 16 zunanjih (pokritih) parkirnih mest ter skupne prostore.
Od pritličja do 6. nadstropja je po šest stanovanj v vsaki etaži, v zadnjem – 7. nadstropju pa sta le dva večja stanovanja. Vse stanovanjske enote so od skupnega stopnišča in dvigala ločene z notranjim hodnikom. Stanovanja v pritličju in zadnjem nadstropju imajo terase, ostala stanovanja pa balkon.
Ogrevanje posameznega stanovanja je talno preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko sistema voda/voda, preko katere se v poletnem času lahko tudi ohlaja posamezna stanovanjska enota z enim ali več stenskih konvektorjev. Priprava tople sanitarne vode se prav tako vrši preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko.
Vsako stanovanje ima lastna števca (kalorimetra) za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode ter za hlajenje. V vseh bivalnih prostorih so termostati za regulacijo temperature talnega ogrevanja. Stavba spada v energetski razred B1.
Vsaka stanovanjska enota ima videofon in na razpolago je optični kabel.
Dvorišče je zelo lepo urejeno in na voljo so parkirna mesta za goste. Prav tako je poskrbljeno za dostop do stavbe z vozički.

V tem objektu prodamo 4-sobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem nadstropju in obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico, priročno shrambo in dnevno sobo) z izhodom na teraso, spalnico, dve sobi, kopalnico, stranišče in večnamensko shrambo z izhodom na teraso. Talne obloge in sanitarije bo investitor dokončal, ko bo znan kupec za to stanovanje. Po podatkih GURS-a znaša površina dela stavbe 229,3 m2, od tega je uporabne površine 124,9 m2 in terase 104,40 m2.

K stanovanju je potrebno dokupiti tudi notranje parkirno mesto po ceni 10.402,50 EUR, kar skupaj s ceno stanovanja znaša 251.302,50 EUR.
Možno je dokupiti tudi zunanje pokrito parkirno mesto po ceni 5.146,50 EUR.
Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV.

Na razpolago je več stanovanj različnih velikosti in tlorisov. Za dodatne informacije, tlorise in naročilo ogleda smo vam na voljo na tel. št.: 031 330 269 ali po el. pošti: gral@real.si.

Skupno št. nadstropij: 7
Posredovanje: prodam
Ime in priimek agenta: Romana Turk
Tel. številka: 031/330-269
Elektronski naslov: gral@real.si
Stanje objekta: novogradnja

Stik

GRAL REAL, d.o.o. agencija, d.o.o.
Naslov
Trg Leona Štuklja 5
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija

Podobni oglasi tega oglaševalca