• UREJENO POSESTVO S PREKRASNIMI PROSTORI ZA RAZLIČNE NAMENE, DEJAVNOSTI (prodaja)
  • Ne zamudite priložnosti

UREJENO POSESTVO S PREKRASNIMI PROSTORI ZA RAZLIČNE NAMENE, DEJAVNOSTI (prodaja)

Cena
780.000 €
Šifra oglasa: 6499053
  • Površina
    615,60 m²
  • Namembnost
    Prostor za storitve

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Murska Sobota, Murska Sobota
Namembnost poslovnega prostora
Prostor za storitve
Položaj poslovnega prostora
Samostojni objekt
Površina
615,60 m²
Leto izgradnje
2008
Energetski razred
Merjena EI
Vrsta cene
Skupna cena

Opis oglasa

POSLOVNI KOMPLEKS Z DVEMA STAVBAMA NA VELIKEM POSESTVU – STAVBA ZA IZVAJANJE SEMINARJEV, DELAVNIC, lahko tudi ZDRAVSTVENIH TERAPIJ, IN STAVBA Z NASTANITVIJO ZA 20 DO 28 GOSTOV
Prodamo edinstveni poslovni kompleks, ki je bil leta 2008 zgrajen na čudoviti lokaciji, sredi ravnic, na posestvu, velikem več kot 1 hektar (10.788 m2).
Na posestvu sta dve izjemno lepo urejeni in moderno zgrajeni stavbi, ki sta bili grajeni in opremljeni po načelih feng shuija.
V prvi stavbi, ki je velika 222 m2, so v pritličju so veža, recepcija, pisarna, čajna kuhinja, manjše skladišče, sanitarije (6x WC) in mini utility ter 67 m2 velika jedilnica oz. večnamenski prostor, ki lahko služi za seminarje, delavnice, razstave, pogostitve ipd. v 1. nadstropju so zelo lepo urejeni različno veliki prostori za konference, seminarje, terapije ali delavnice.
Stavba ima tudi veliko teraso iz tikovega lesa, ki je obrnjena na zahodno stran, s katere se odpira prelep pogled na vrt.
Druga stavba, ki je v neposredni bližini prve, je nastanitveni center za 20 gostov, etažnosti P + 1 + M, ki ima 371 m2 površine dela stavbe in 333,3 m2 uporabne površine. V njej je 10 zelo lepo opremljenih sob, od katerih ima vsaka svojo kopalnico s tušem ali kadjo: dve 3-posteljni, šest 2-posteljnih in dve 1-posteljni sobi z dodatnim zložljivim ležiščem. V mansardi je na novo urejen prostor, kjer lahko v skupnem prostoru prespi tudi 8 (ali več) oseb. Tu se poleg dveh sanitarij in dveh manjših kopalnic s kadmi za izvajanje zdravilnih kopeli, nahaja še prostor za vadbo, masažo, druženje.
Vsa oprema je vključena v ceno. Vgrajeni so zelo kvalitetni materiali višjega cenovnega razreda, predvsem pa so to ekološko gledano naravni materiali (les, glina, keramika, bombaž, lateks, bambus itd.). Kompletna oprema je bila izdelana po meri.
Skupna kvadratura obeh stavb in stavbe s toplotno črpalko (21,6 m2) je 615,6 m2.
Za stavbama se razprostira ogromno zemljišče, ki je ograjeno z visoko živo mejo in v zasajeno s prekrasnim drevjem. Mogoča je tudi samooskrbna obdelava zemlje, saj 7557 m2 predstavlja najboljša kmetijska zemljišča. Stavbnega zemljišča je 3221 m2; mogoče je tudi postaviti bazen in zgraditi še kakšno stavbo na zazidljivem delu zemljišča.
Ogrevanje obeh stavb je na toplotno črpalko. Energetska izkaznica: merjena, 48 kWh/m2a.
Pred stavbama je veliko, lepo urejeno lastniško parkirišče za avtobuse in avtomobile.
Poslovni kompleks je zelo atraktiven tudi zaradi možnosti oddajanja v najem za seminarje, konference, delavnice. Prav tako je zanimiv kot center za zdravstvene terapije, ali za skupnost, ki želi imeti svoje posestvo ipd.
Nepremičnina se ne nahaja v Murski Soboti – oglas je objavljen, da potencialnega kupca opozori na možnost nakupa takšnega centra, ki se sicer nahaja v bližini meje s tremi državami, z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko.
ZA VSE, KI IŠČETE VEČJE UREJENO POSESTVO S PREKRASNIMI PROSTORI ZA RAZLIČNE NAMENE IN DEJAVNOSTI, DELAVNICE, TERAPIJE, SEMINARJE, lahko tudi za ZDRAVSTVENE TERAPIJE in 10 SOB S KOPALNICAMI ZA UDELEŽENCE, ČUDOVITO NARAVO, KI SE RAZPROSTIRA NA ENEM HEKTARJU ZEMLJIŠČA, ENOSTAVNO DOSTOPNO, ker je v BLIŽINI AVTOCESTE, je to EDINSTVENA PRILOŽNOST ZA NAKUP.
REALNA VREDNOST NEPREMIČNINE JE DEJANSKO VEČ KOT DVAKRAT VIŠJA OD CENE, ZA KATERO SE PRODAJA. ZELO PRIPOROČAMO!

Zemljevid

GRAL REAL, d.o.o. agencija, d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
09.09.2022. ob 12:37
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1379 -krat

GRAL REAL, d.o.o. agencija, d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija