VIKEND S POGLEDOM NA GORJANCE IN REKO KRKO (prodaja)

  • Cena: 255.000 
  • Šifra oglasa: 6911504
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Posavska, Brežice, Brežice
Število sob: 4
Število nadstropij: Enonadstropna
Leto izgradnje*: 1999
Število parkirnih mest: 5
Zunanje površine in oprema: Vrt/dvorišče
Energetski razred: E (105 - 150 kWh/m2a)
Vrsta cene: Skupna cena
Interna številka oglasa: 490341006-49

Več:

V Gazicah pri Cerkljah ob Krki, prodamo bivalni vikend površine 133,1 m2, zgrajen leta 1999, v treh etažah. Površina zemljišča 3.479 m2, od tega je 1.845 m2 kmetijskega zemljišča, ostalo površine razpršene poselitve. Cena: 255.000,00 EUR.

Nepremičnina leži v mirnem ruralnem okolju ob reki Krki med grički zasajenimi s sadnim drevjem v bližini Brežic.

Obsega: kletne prostore, pritličje in mansardo. V pritličju je bivalni dnevni prostor s kuhinjsko nišo, kopalnico s straniščem in tuš kabino. Še dodatni prostor 3 x 4 m, ki se lahko preuredi v sobo. V mansardi so tri opremljene sobe z izhodom na balkon in velika kopalnica s straniščem.

Ogrevanje: v pritličju se nahaja peč na drva, ki ogreva prostore v pritličju in mansardi. Priprava sanitarne tople vode z električnim grelnikom. Stavba ima vgrajeno klima napravo split izvedbe za gretje in hlajenje. V mansardi so za ogrevanje pripravljeni še električni radiatorji.

Stavba je klasično grajena iz modularne opeke, stene in strop v mansardi sta toplotno izolirana. Okna so lesena, imajo dvojno zasteklitev, sistem termopan.

Nepremičnina je priključena na električno in vodovodno omrežje, fekalne vode so vodene v obstoječo greznico. Dostop po javni cesti, urejeno dvorišče z okolico. Na parceli je še lesen pomožni kmetijski objekt površine 23,8 m2.

Po namenski rabi je zemljišče v območju Az – območja razpršene poselitve vinogradniških območij, pretežno zidanic, vinskih kleti in hramov, namenjeno zidaniškemu turizmu in gostinsko turistični dejavnosti povezani z vinogradništvom in sadjarstvom. Na zemljišču je zasajeno sadno drevje.

Nepremičnina se prodaja opremljena. Ima hišno številko, gradbeno dovoljenje in katastrski vpis.


Gazice so odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje ali vse tiste, ki iščejo mir in navdihe ob zeleni reki Krki in obronkih Gorjancev. 80 metrov oddaljena reka Krka je v spodnjem toku primerna za plavanje, ribolov ali čolnarjenje.

V oddaljenosti 8 km se nahajajo: naravno zdravilišče Terme Čatež s ponudbo za vse generacije;
golf igrišče Mokrice na razgibanem terenu pod srednjeveškim gradom zadovolji najbolj razvajene goste; gradovi Posavja ležijo med hribi in stoletni zidovi pripovedujejo svoje zgodbe. Mednarodno letališče Zagreb je oddaljeno 45 minut vožnje, priključek na avtomobilsko cesto pri Čatežu 10 minut. Upravno središče Brežice je oddaljeno 10 km kjer se nahajajo državne in lokalne ustanove, trgovine, muzej, srednje in visoke šole, zdravstveni dom in regijska bolnišnica.

Kupec ne plača posredniške provizije.

Prodajalčev pogoj prodaje je plačilo 2 % davka na promet nepremičnin s strani kupca.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali pišite.

Lega stanovanja:

  • Na podeželju

Kopalnica s straniščem:

  • Število kopalnic: 2
  • Oprema kopalnice: kopalnica s kadjo
  • Ločen WC: Ne

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa VIKEND S POGLEDOM NA GORJANCE IN REKO KRKO
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa

Podobni oglasi tega oglaševalca