NIKON COOLPIX L19

  • Cena: 45 
  • Šifra oglasa: 1505364
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Celje, Slavko Šlander
Stanje: rabljeno

Več:

Prodajamo dobro ohranjen fotoaparat NIKON COOLPIX L20/L19 z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, ki je zelo enostaven za upravljanje, ima objektiv NIKKOR s 3,6-kratnim zoomom, 2,7-palčni zaslon LCD, enostavni samodejni način, samodejno izbiranje scen ter številne samodejne funkcije za preprečevanje zameglitve in fotografiranje portretov, ki vedno znova zagotavljajo ostre slike in odlične portrete. Objektiv NIKKOR s 3,6-kratnim zoomom zagotavlja vrhunsko natančnost in visoko ločljivost. 2-kratno preprečevanje zameglitve samodejno preprečuje zameglitev slik na dva različna načina. Zaznavanje premikanja izravnava premikanje fotoaparata in motiva. Funkcija za izbiranje najboljšega posnetka (BSS) iz niza do 10 zaporednih posnetkov izbere najostrejšega. Samodejno izbiranje scen izbere optimalni scenski način za najpogostejše okoliščine fotografiranja. Enostavni samodejni način: samo vklopite fotoaparat in že lahko fotografirate, ne da se morali obremenjevati z nastavitvami. Pameten sistem za portrete: napredne samodejne funkcije za popolne portrete. Način za fotografiranje nasmeha posname fotografijo, ko se izbrana oseba nasmehne. Opozorilo na mežikanje vas opozori, kadar ima kdo zaprte oči. Velik 2,7-palčni zaslon LCD s prevleko proti odsevu zagotavlja lažjo kompozicijo in predvajanje tudi pri močni sončni svetlobi. Veliki gumbi zagotavljajo lažje upravljanje s posebnima gumboma za način fotografiranja in predvajanja, ki sta zaradi lažjega dostopa na zgornji strani ohišja fotoaparata. Ločljivost 8 milijonov slikovnih pik omogoča fotografiranje slik z natančnimi podrobnostmi, ki so primerne za tiskanje celotne slike ali izbranih delov tudi v večjih formatih. Visoka svetlobna občutljivost ISO (1600) preprečuje nastanek zamegljenih fotografij pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi. Napredni AF za prednost obrazov z zmanjševanjem učinka rdečih oči v fotoaparatu vam omogoča hitro zaznavanje in izostritev do 12 obrazov na posnetku ter takoj po fotografiranju popravi napačno barvo oči, ki jo povzroča bliskavica.
16 scenskih načinov ponuja optimizirane nastavitve za priljubljene fotografske načine, učinke in lokacije. D-lighting (D-osvetljevanje) zagotavlja odlične rezultate, tako da popravi temne sence na premalo osvetljenih slikah ali posnetkih, fotografiranih pri premočni svetlobi od zadaj.
Snemanje videoposnetkov z zvokom. Napajanje iz dveh baterij velikosti AA: omogoča enostavno zagotavljanje vira napajanja fotoaparata, ne glede na to, kje ste.

Zraven dobite torbico, baterije, novo spominsko kartico 4 GB, original navodila in kabel za prenos podatkov na računalnik. Kupec plača poštnino po povzetju po ceni Pošte Slovenije ali prevzem v Celju. Telefon 040 706 657.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
3000 Celje
Regija
Savinjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa NIKON COOLPIX L19
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa