Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • FOTOAPARAT digitalni NIKON Coolpix P340

FOTOAPARAT digitalni NIKON Coolpix P340

Cena
100 €
Šifra oglasa: 6152703

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Izrazite se s posnetki v visoki kakovosti – fotografirajte s hitrim fotoaparatom COOLPIX P340 z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih točk. Svetel objektiv s 5-kratnim optičnim zoomom in hitro zaslonko f/1,8 pri širokokotni nastavitvi deluje z 1/1,7-palčnim senzorjem CMOS z osvetlitvijo od zadaj in vsakokrat ustvari osupljive slike.

Z vgrajeno funkcijo Wi-Fi lahko preprosto delite slike z drugimi in svojo pametno napravo¹ uporabljate kot daljinski upravljalnik, medtem ko funkcijski obroček objektiva omogoča hiter dostop do mnogih nastavitev, kot so ročno ostrenje, čas zaklopa ali občutljivost ISO.

Način aktivnega zmanjšanja tresljajev (VR) zagotavlja stabilnost, pametni algoritem AF pa je visokoučinkovit tudi pri šibki svetlobi. Zajemajte fotografije RAW in jih obdelajte kar v fotoaparatu na jasnem in svetlem 7,5-cm/3,0-palčnem zaslonu RGBW z 921.000 točkami.

Fotoaparat COOLPIX P340 – izjemno in hitro delovanje.

OBJEKTIV NIKKOR S 5-KRATNIM OPTIČNIM ZOOMOM
Svetel 24–120-mm objektiv ima hitro zaslonko f/1,8 pri širokokotni nastavitvi, 5-kratni optični zoom pa je razširljiv z 10-kratnim Dynamic Fine Zoom-om¹.

SENZOR CMOS Z OSVETLITVIJO OD ZADAJ IN Z 12 MILIJONI SLIKOVNIH TOČK
Velik (1/1,7-palčni) in izjemno občutljiv senzor omogoča zajemanje ostrih posnetkov tudi pri šibki svetlobi – popolna izbira za ustvarjalno nočno fotografiranje mesta.

VGRAJENA FUNKCIJA WI-FI
Enostavno boste posneli idealno fotografijo, saj vgrajena funkcija Wi-Fi omogoča, da pametno napravo² uporabljate kot daljinski upravljalnik in tako raziščete svoje ustvarjalne možnosti.

FUNKCIJSKI OBROČEK OBJEKTIVA
Večfunkcijski obroček objektiva omogoča neposredni dostop do ključnih nastavitev, kot so občutljivost ISO, hitrost zaslonke ali čas zaklopa za hitro optimizacijo slik – brez uporabe menijev.

PAMETNI ALGORITEM AF
Optimizirano delovanje AF zagotavlja zelo hitro samodejno ostrenje in odlično zaznavanje izostritve tudi pri šibki svetlobi, tako da boste lahko ostre slike zajeli v vseh svetlobnih pogojih.

OZNAČEVANJE OBMOČIJ IZOSTRITVE
Pri ročnem ostrenju so robovi izostrenega območja poudarjeni z belo, da jih na zaslonu zlahka opazite in prilagodite intenzivnost za boljše podrobnosti.

SNEMAJTE V FORMATU RAW (NRW)
Podprti so slikovni podatki RAW (NRW), zato lahko potencial slikovnega senzorja kar najbolje izkoristite. Slike lahko obdelate in prilagodite kar s fotoaparatom.

VEČOPRAVILNA OBDELAVA
Z večopravilno obdelavo lahko zdaj drugi posnetek ustvarite že med obdelavo prvega posnetka ter tako znatno skrajšate čas čakanja – predvsem pri fotografiranju slik v formatu RAW.

7,5-cm/3-palčni zaslon RGBW z 921.000 točkami: preprosto kadrirajte svoje fotografije in si jih na velikem, energijsko učinkovitem zaslonu s protiodsevno prevleko in možnostjo prilagajanja svetlosti brez težav oglejte v kakršnih koli svetlobnih pogojih.

Visoka svetlobna občutljivost ISO: občutljivost ISO (80–6400), ki se lahko razširi na Hi 1 (enakovredno 12.800) in ISO 25.600 v monokromatskem načinu, omogoča večje hitrosti zaklopa, kar pri fotografiranju pri šibki svetlobi zagotavlja slike z neverjetnimi podrobnostmi in minimalno stopnjo šuma.

Prilagodljiv funkcijski gumb (Fn): funkcije, ki jih pogosto uporabljate, lahko dodelite gumbu Fn; s tem boste omogočili hiter dostop do nastavitev, kot so občutljivost ISO, način delovanja z območjem AF, nastavitev beline in merjenje osvetlitve.

Udobno držanje fotoaparata, preprosta uporaba: s funkcijskim obročkom objektiva in dvema vrtljivima gumboma za upravljanje so vaše nastavitve po meri vedno na dosegu roke. Z obročkom objektiva lahko na primer nastavite občutljivost ISO, z vrtljivim gumbom za upravljanje prilagodite zaslonko in z večnamenskim vrtljivim gumbom za izbiro nastavite čas zaklopa.

Napredno zmanjšanje tresljajev (VR) s premikanjem objektiva: zmanjšanje tresljajev izniči učinke tresenja fotoaparata, tako da so posnetki vedno jasni. V aktivnem načinu kompenzira premikanje pri hoji ali fotografiranju iz premikajočega se vozila.

HD-videoposnetki v polni ločljivosti: z enim dotikom namenskega gumba za snemanje videoposnetkov preklopite z zajemanja fotografij na zajemanje HD-videoposnetkov v polni ločljivosti (1080/60i/50i). Snemajte s hitrostjo 30 ali 25 posnetkov na sekundo, medtem pa lahko še naprej fotografirate ali uporabljate samodejno ostrenje in optični zoom.

Napredne funkcije za videoposnetke: posnemite dramatične počasne posnetke ali komične hitre posnetke, začasno zaustavite snemanje in zaklenite samodejno osvetlitev tudi takrat, ko se svetlost okolice med snemanjem videoposnetka občutno spreminja.

Preprosta skupna raba prek povezave Wi-Fi: z vgrajeno funkcijo Wi-Fi je pošiljanje slik v pametno napravo² za skupno rabo na družabnih omrežjih še bolj enostavno. Pametni telefon ali tablični računalnik lahko uporabite celo kot daljinski upravljalnik in tako zajamete še bolj ustvarjalne posnetke za skupno rabo. Podatke GPS iz pametne naprave lahko vdelate v fotografije, ki jih prenesete v to napravo, in tako določite kraje, kje ste fotografije posneli.

Aktivna osvetlitev D-Lighting: Nikonova aktivna osvetlitev D-Lighting pri fotografiranju visokokontrastnih prizorov samodejno ohrani podrobnosti v temnih in svetlih območjih ter tako zagotovi vrhunske slike z naravnim kontrastom.

Visokoločljivostni objektiv: zagotavlja ostrino in natančne podrobnosti od sredine do roba okvirja, medtem ko 7-lamelna zaslonka omogoča zajemanje slik s čudovito zamegljenim ozadjem. Z vgrajenim filtrom ND lahko daljši čas zaklopa uporabljate tudi pri močni svetlobi in ustvarjalno prilagajate stopnjo zameglitve, na primer pri fotografiranju tekoče vode.

Samodejni način HDR: z enim pritiskom na sprožilec fotoaparat samodejno združi dva posnetka, posneta pri različnih osvetlitvah, ter tako ustvari eno samo sliko s širokim dinamičnim obsegom in bogatimi barvnimi prehodi.

Preprosta panorama 360°/180°: posnemite osupljivo pokrajino v dinamični panorami, tako da objektiv premikate navpično ali vodoravno.

Vrtljivi gumb za izbiro načina z ročnimi načini osvetlitve (P/S/A/M): z vrtljivim gumbom za izbiro načina, ki je preprosto dostopen, takoj prikličete svoje priljubljene nastavitve fotoaparata.

Neprekinjeno fotografiranje z veliko hitrostjo: ker lahko posnamete do 10 posnetkov s hitrostjo 10 posnetkov na sekundo ali 30 posnetkov s hitrostjo 1 posnetek na sekundo, lahko ujamete tudi hitro gibanje ali bežne izraze na obrazu.

Meni za retuširanje: slike po fotografiranju izboljšajte s številnimi učinki filtrov, vključno s portretom z monokromatskim ozadjem, selektivnimi barvami, zvezdasto svetlobo, slikarijami ali učinkom ribjega očesa.

COOLPIX Picture Control: ostrino, kontrast, ostrenje slike, toniranje, barvno nasičenost in učinke filtra lahko nastavite vnaprej s funkcijo Picture Control. Izbirajte med štirimi vrstami funkcije Picture Control (standardno, nevtralno, živahno in monokromatsko) ali nastavite svojo lastno funkcijo Picture Control po meri.

18 scenskih načinov: fotoaparat lahko samodejno optimizira nastavitve fotoaparata za priljubljene fotografske sloge in lokacije. Vrhunske fotografije lahko posnamete, tako da preprosto izberete način, ki ustreza pogojem fotografiranja.

Hitro polnjenje baterije prek priključka USB: s funkcijo hitrega polnjenja prek priključka USB bo baterija fotoaparata vedno napolnjena, tako da boste pripravljeni na akcijo.

EXPEED C2: Nikonov hiter in zmogljiv sistem za obdelavo slik omogoča zelo hitro in visokoobčutljivo delovanje ter največjo kakovost slik.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
01.05.2021. ob 09:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
350 -krat