Fotoaparat Nikon COOLPIX L100

  • Cena: 90 
  • Šifra oglasa: 3531526
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Medvode, Smlednik
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam nerabljen fotoaparat Nikon COOLPIX L100.

Fotoaparat je brezhibno delujoč, brez prask in lepo ohranjen. Prilagam črn fotografski pas za okrog vratu.
Fotoaparat je na voljo v črni barvi.

Fotoaparat z ločljivostjo 10 milijonov slikovnih pik in zmogljivim objektivom z zoomom. Vsestranski objektiv NIKKOR s 15-kratnim zoomom in širokokotno zmogljivostjo vam omogoča snemanje odličnih skupinskih portretov, osupljivih pokrajin pa tudi podrobnih posnetkov od blizu. Funkcija samodejnega izbiranja scen samodejno izbere optimalne nastavitve fotoaparata za motiv, ki ga fotografirate, napredne tehnologije za preprečevanje zameglitve pa zmanjšujejo možnost nastanka zamegljenih fotografij. Številne samodejne funkcije za fotografiranje portretov zagotavljajo, da ne boste nikoli zamudili nasmeha, fotoaparat pa vas tudi opozori, če ima kdo zaprte oči, tako da lahko takoj posnamete dodatno fotografijo.

Širokokotni objektiv NIKKOR s 15-kratnim zoomom zagotavlja vrhunsko natančnost in visoko ločljivost. (enakovreden formatu filma 35 mm [135]: 28–420 mm.)

4-kratno preprečevanje zameglitve samodejno preprečuje zameglitev slik na štiri različne načine. Premikanje senzorja VR (stabilizator slike) zmanjša učinke tresenja fotoaparata. Visoka svetlobna občutljivost ISO (do 3200*) preprečuje nastanek zamegljenih fotografij pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi. Zaznavanje premikanja izravnava premikanje fotoaparata in motiva. Funkcija za izbiranje najboljšega posnetka (BSS) iz niza do 10 zaporednih posnetkov samodejno izbere najostrejšega.

Samodejno izbiranje scen izbere optimalni scenski način za najpogostejše okoliščine fotografiranja.

Enostavni samodejni način: samo vklopite fotoaparat in že lahko fotografirate, ne da se morali obremenjevati z nastavitvami.

Pameten sistem za portrete: napredne samodejne funkcije za popolne portrete. Način za fotografiranje nasmeha posname fotografijo, ko se izbrana oseba nasmehne. Opozorilo na mežikanje vas opozori, kadar ima kdo zaprte oči.

Način makrofotografiranja omogoča, da se motivu približate z razdalje 1 cm in posnamete podrobnosti na kristalno jasnih fotografijah.

Velik 3-palčni zaslon LCD z visoko ločljivostjo in prevleko proti odsevu omogoča lažje sestavljanje kompozicije in predvajanje tudi pri močni sončni svetlobi.

Veliki gumbi za enostavno upravljanje.

Ločljivost 10 milijonov slikovnih pik omogoča fotografiranje slik z natančnimi podrobnostmi, ki so primerne za tiskanje celotne slike ali izbranih delov tudi v večjih formatih.

Napredni AF za prednost obrazov z zmanjševanjem učinka rdečih oči v fotoaparatu vam omogoča hitro zaznavanje in izostritev do 12 obrazov na posnetku ter takoj po fotografiranju popravi napačno barvo oči, ki jo povzroča bliskavica.

15 scenskih načinov ponuja optimizirane nastavitve za priljubljene fotografske načine, učinke in okoliščine.

Način neprekinjenega fotografiranja športa: posname do 30* zaporednih posnetkov s hitrostjo 13 slik/s (H), 6 slik/s (M) ali 4 slike/s (L).

D-lighting (D-osvetljevanje) zagotavlja odlične rezultate, tako da popravi temne sence na premalo osvetljenih slikah ali posnetkih, fotografiranih pri premočni svetlobi od zadaj.

Snemanje videoposnetkov z zvokom.

Napajanje iz štirih baterij velikosti AA: omogoča enostavno zagotavljanje vira napajanja fotoaparata, ne glede na to, kje ste.

Podatki o uporabniku

Regija
Gorenjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Fotoaparat Nikon COOLPIX L100
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa