Nikon Coolpix L120 digitalni fotoaparat

  • Cena: 130 
  • Šifra oglasa: 7041152
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Primorsko-notranjska, Ilirska Bistrica, Ilirska Bistrica
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam rabljen Nikon Coolpix L120.
Fotoaparat deluje brez napak, le pri gumbu za sprožanje se vidi obrabljenost, rahlo pa odstopa guma za lažje držanje (glej sliko).
Zraven priložim še 4 polnilne baterije in polnilec za baterije, tako, da vam za menjavanje baterij ne bo potrebno nič skrbeti.
Priporočila bi ga tistim, ki jih zanima fotografija in bi radi nekje začeli. Meni je prinesel veliko veselja in začetniškega zagona za fotografijo. Je zelo lahek in zato praktičen za kakršnokoli pot. Zelo priporočljiv tudi za mlajše nadobudneže, ki si želijo nekaj več.

Tehnični podatki:
Slikovni senzor CCD s 14,1 milijona slikovnih točk omogoča snemanje izredno natančnih slik in ustvarjanje neverjetno ostrih povečav.
Fotoaparat se ponaša z izjemnim objektivom NIKKOR z 21-kratnim zoomom, ki omogoča raznoliko uporabo, od širokokotnega do super-telefoto fotografiranja. Štiri različne funkcije za preprečevanje zameglitve samodejno zagotavljajo ostre slike, stranski nadzor zooma pa vam omogoča preprosto obvladovanje celotnega dosega 21-kratnega zooma.
Vsebuje sistem za pametne portrete: napredne samodejne funkcije za popolne portrete. Časomerilec nasmeha posname fotografijo, ko se izbrana oseba nasmehne. Mehčanje kože prilagodi neenakomerne kožne odtenke na obrazu izbrane osebe in zgladi njeno kožo.
V enostavnem samodejnem načinu delovanja se vse nastavitve fotoaparata ustrezno prilagodijo svetlobi, pri kateri fotografirate.
Samodejno izbiranje scen izbere najboljši scenski način delovanja za najpogostejše razmere fotografiranja.
Napajanje iz štirih baterij velikosti AA: omogoča enostavno zagotavljanje vira napajanja fotoaparata, ne glede na to, kje ste.
Več tehničnih informacij: https://www.nikon.si/sl_SI/product/discontinued/digital-cameras/2013/coolpix-l120#accessories

Za kakršnekoli dodatne informacije sem na voljo - pokličite, pišite. Z veseljem odgovorim na vaša vprašanja.
051 417 031, kaarin8d@gmail.com

Cena ni zadnja! :)

Lokacija oglasa Nikon Coolpix L120 digitalni fotoaparat
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa