Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Silinkonski ovitek Silica Gel, etui, liquid silica gel, roza

Silinkonski ovitek Silica Gel, etui, liquid silica gel, roza

Cena
4,95 €
Šifra oglasa: 3726761

Opis oglasa

Mehak silikonski ovitek za telefon, ki se bo popolnoma prilagodil obliki vašega iPhone 11. Izdelan je iz nežnega silikona (angl. liquid silica gel), ki je izredno prijeten na dotik. V notranjosti je podložen z mikrovlakni, ki bodo dodatno pomagali ublažiti padec mobilnega telefona. 

Slike so simbolične. Na voljo v roza barvi. Oglejte si še ostale barve v naši ponudbi.



Mehak in elastičen silikon

Etui Silica Gel je izdelan iz elastičnega silikonskega materiala (liquid silica gel), ki omogoča preprosto vstavljanje telefona v ovitek in njegovo odstranjevanje. Ovitek je izredno prijeten na dotik in vam ne bo drsel iz rok.



Brezhibno prileganje

Ovitek je izdelan posebej za obliko in dimenzije iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max. Gumbe boste lahko poiskali miže, saj so reliefno poudarjeni. Odprtine za tipala fotoaparata, polnjenje in stikalo za utišanje zvoka so izrezane z izjemno preciznostjo.



Preprosto odstranjevanje

Elastičen material bo poskrbel, da boste telefon preprosto vložili v etui. Hkrati se bo popolnoma prilegal telefonu. Ko boste želeli telefon vzeti iz ovitka, boste to storili podobno preprosto.



Brez skrbi ob trkih

Mehek z zunanje strani, pa tudi z notranje. Etui je na notranji strani obložen z mikrovlakni. Te varujejo vaš mobilni telefon pred poškodbami. Navadni (silikonski) ovitki silo ob trku preprosto prenesejo na ohišje telefona. Poseben silikonski material Silica Gela poskrbi, da se ob trku sila porazdeli po ovitku.



Popolna zaščita zaslona

Ovitek je debel 0,8 mm, kar omogoča odlično zaščito najbolj občutljivih delov iPhone 11 Pro, kot sta zaslon in fotoaparat. Tako ste lahko brez skrbi, da bi opraskali zaslon ali objektiv fotoaparata.



Enostavno polnjenje baterije

Baterijo mobilnega telefona iPhone 11 Pro Max boste preprosto napolnili prek kabla ali brezžično. Na spodnji strani ima odprtino, ki omogoča polnjenje s kablom brez snemanja ovitka. Če pa želite napolniti baterijo brezžično, le položite svoj iPhone na brezžični polnilec. Polnjenje bo potekalo enako hitro, kot brez ovitka.



Enostavno vzdrževanje

Ovitek za iPhone 11 je odporen na madeže prstnih odtisov. Ostale madeže in umazanijo boste lahko preprosto obrisali s suhim robčkom.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
24.03.2020. ob 03:51
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
139 -krat