Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Nvidia RTX 3090 24GB Asus Strix | 1440p in 4K Gaming | Ultimate Grafič
  • Nvidia RTX 3090 24GB Asus Strix | 1440p in 4K Gaming | Ultimate Grafič
  • Nvidia RTX 3090 24GB Asus Strix | 1440p in 4K Gaming | Ultimate Grafič

Nvidia RTX 3090 24GB Asus Strix | 1440p in 4K Gaming | Ultimate Grafič

Cena
969 €
Šifra oglasa: 10702752

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
66840
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rtx-3090/rtx-3090-strix/ .

Ultimate Nvidia RTX 3090 24GB ASUS ROG STRIX - Kraljica med grafičnimi karticami

ROG Strix GeForce RTX™ 3090 izboljšana zasnova z vrhunsko toplotno zmogljivostjo.
NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessors: Gradniki za najhitrejši in najučinkovitejši GPE na svetu, popolnoma novi Ampere SM prinaša 2-krat večjo prepustnost FP32 in izboljšano energetsko učinkovitost.
Jedra RT 2. generacije: Izkusite 2-krat večjo prepustnost jeder RT 1. generacije, plus sočasno RT in senčenje za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkom.
Tenzorska jedra 3. generacije: Zagotovite si do 2-kratno prepustnost s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi umetne inteligence, kot je DLSS. Zdaj s podporo za ločljivost do 8K ta jedra zagotavljajo ogromno izboljšanje zmogljivosti iger in popolnoma nove zmogljivosti AI.
Axial-tech Fan Design je bil izboljšan z več ventilatorskimi lopaticami in obrnjeno smerjo vrtenja sredinskega ventilatorja.
Zasnova z 2,9 režami poveča hladilno površino v primerjavi s prejšnjo generacijo za več toplotne višine kot kdaj koli prej.
Super Alloy Power II vključuje vrhunske dušilke iz zlitine, trdne polimerne kondenzatorje in niz visokotokovnih stopenj moči.
GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje delovanja, termične kontrole in nadzor sistema.

RTX 3090 je vrhunska grafična kartica, zasnovana za igralce, ustvarjalce vsebin in profesionalce, ki zahtevajo najboljšo možno grafično zmogljivost in funkcije. Grafična kartica RTX 3090 24GB Asus Strix, ki jo proizvaja ASUS, vodilni proizvajalec računalniške strojne opreme, se ponaša z vrsto vrhunskih funkcij, zaradi katerih je idealna izbira za uporabnike, ki želijo uživati v poglobljeni igralni izkušnji ali delati z grafično zahtevnimi aplikacijami.

Jedro računalnika Asus Strix RTX 3090 24GB je grafična procesna enota NVIDIA GeForce RTX 3090, ki zagotavlja neprimerljivo zmogljivost za igre, navidezno resničnost in profesionalne delovne obremenitve. S 24 GB pomnilnika GDDR6X in pospeševalnim taktom do 1860 MHz ta grafična kartica zlahka opravi tudi z najzahtevnejšimi igrami in aplikacijami.

Ena od izstopajočih lastnosti grafične kartice Asus Strix RTX 3090 24GB je njen napredni hladilni sistem. Opremljen je s tremi ventilatorji Axial-tech, ki zagotavljajo največji pretok zraka in manjši hrup, kar zagotavlja, da kartica ostane hladna tudi pri velikih obremenitvah. Opremljena je tudi z vrsto toplotnih senzorjev in ojačanim kovinskim okvirjem, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Poleg strojnih specifikacij je kartica Asus Strix RTX 3090 24 GB opremljena tudi z vrsto programskih funkcij, vključno z ASUS-ovo programsko opremo GPU Tweak II. Ta uporabnikom omogoča enostavno prilagajanje taktov, napetosti, hitrosti ventilatorjev in drugih nastavitev kartice, kar zagotavlja večjo zmogljivost in stabilnost.

S svojo elegantno in stilsko zasnovo je Asus Strix RTX 3090 24 GB prava moč grafične zmogljivosti in učinkovitosti. Ne glede na to, ali ste profesionalni ustvarjalec vsebin, zagrizen igričar ali podatkovni znanstvenik, bo ta grafična kartica zagotovo izpolnila vse vaše potrebe in pričakovanja, saj zagotavlja izjemno grafično zmogljivost in zanesljivost v kompaktni obliki.

 

Zmogljivost grafične kartice si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, če pa vas zanima ostala ponudba, si jo lahko ogledate na: https://komponentko.si/racunalniske-komponente/graficne-kartice/

Na voljo je tudi Nakup na obroke : https://komponentko.si/nakup-graficne-kartice-na-obroke-komponentko-si/

 
Zmogljivost RTX 3090 24GB si preverite v videoposnetku spodaj:
https://www.youtube.com/watch?v=i2AeB-kdsls&feature=youtu.be#t=3m20s
Drivers : https://www.nvidia.com/download/index.aspx
Official Website : https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-strix/rog-strix-rtx3090-o24g-gaming-model/

Podrobnosti o izdelku
Znamka grafične kartice: Nvidia
Model Grafične Kartice: RTX 3090
Velikost Grafičnega Spomina: 24 GB
Izhodi: 2X HDMI, 3x DisplayPort
Napajanje: 3x 6+2pin PCIe
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
23.02.2023. ob 00:26
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
454 -krat