Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Obesek srebro 925 labradorit
  • Obesek srebro 925 labradorit
  • Obesek srebro 925 labradorit

Obesek srebro 925 labradorit

Cena
25 €
Šifra oglasa: 2425311

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Nova Vas
Stanje
novo

Opis oglasa

Ugodno prodam ročno narejen obesek iz pravega srebra kvalitete 925 z vdelanim poldragim kamnom labradoritom. Prevzem možen v mariboru ali Ljubljani, po dogovoru ob poti vmes. Pošljem tudi po pošti. Poglejte še ostale moje oglase.

Labradorit je dobil ime po kanadskem polotoku Labrador, kjer so ga prvič opisali misionarji leta 1770. Je zelo cenjen in opevan kristal zaradi čudovito vidnih prelivov raznih barv in svojega mističnega videza. Po legendi naj bi padel iz aurore oz. drugim bolje poznan kot severni sij. Ko držimo labradorit v rokah in ga pobližje pogledamo, nam postane jasno zakaj se je rodila legenda o njegovem magičnem nastanku.

Čakre:
Deluje na grleno čakro. Tako vam Labradorit pomaga razviti sposobnost pravilnega in jasnega izražanja. Zelo vam koristi pri opravljanju raznih ustnih izpitov. Izboljšala se bo vaša komunikacija. Ker ščiti auro, je odličen za tiste, ki delajo z ljudmi. Priporočamo labradorit vsem začetnikom meditacije, saj uravnoveša energije in jih usmeri v pravo smer. Kadar je grlena čakra v neravnovesju, ni odprta in nam ne omogoča, da se izražamo s svojimi mislimi in čustvi, kar pa slabo vpliva tudi na vse druge čakre.

Zanimivost:
Labradorit naj bi predstavljal vez med prejšnjimi življenji in tako naj bi se z njim lahko povezovali s preteklimi potovanji naše duše.

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Labradorit krepi vašo odpornost in spomin. Prav tako na energijski ravni lajša bolečine v hrbtu in težave z kostmi. Uravnava hormone in pri ženskah blaži menstrualne bolečine. Skrbi za dober metabolizem. Koristen je za pljuča in lahko pomaga pri dihalnih težavah.

Posebnosti: deluje kot ščit pred vdorom negativnih energij, ščiti auro, poveča duhovno moč, zmanjšuje stres in tesnobo, okrepi vaše govorne sposobnosti, krepi razum.

Zemljevid

Oglas je objavljen
27.06.2021. ob 22:49
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
631 -krat