Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Srebrn obesek z Ametistom
  • Srebrn obesek z Ametistom
  • Srebrn obesek z Ametistom

Srebrn obesek z Ametistom

Cena
38 €
Šifra oglasa: 7119700

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Le dvakrat nošen, prekrasen obesek s čarobnim Ametistom najvišje kvalitete.
Pravo srebro.

Kupljen za 48 eur.

Cena je zadnja in že vključuje priporočeno poštnino.
Plačilo na TRR.

AMETIST - kristal duhovnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ščiti pa tudi naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.

Stari narodi so ga imenovali kamen razstrupljanja in treznosti, saj so bili prepričani, da jih pitje iz ametistove čaše zaščiti pred pijanostjo.

Ametist spada med poldrage kamne, prepoznaven je po svoji edinstveni vijolični barvi, zaradi katere ga pri svojem delu zelo radi uporabljajo izdelovalci nakita.
Ametist nam pomaga doseči notranji mir. Spodbuja zmernost in zavedanje, zaradi česar imamo večji nadzor nad podzavestnimi in čustvenimi reakcijami.

Uravnoteži nihanje razpoloženja, nas osvobaja strahu, povečuje intuicijo ter samozavest. Prinaša več odločnosti pri sprejemanju odločitev. Ker ima sposobnost za preoblikovanje negativne energije v pozitivno, je priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k melanholiji in depresiji, saj jim nudi uteho pri žalosti in lajša čustvene bolečine.

Ametist ščiti naše energetsko polje, zato je priporočljiv za vse ljudi, ki se ukvarjajo z zdravilstvom, kot tudi za vse tiste, ki imajo pri svojem delu veliko opravka z ljudmi. Še posebej se nošnja ametista priporoča takrat, kadar imate občutek, da vas drugi ljudje energetsko izčrpavajo.
Ametist ugodno vpliva na živčni sistem, saj učinkovito lajša napetosti, ki jih povzroča stres, zato je učinkovit pri glavobolih, migreni in nespečnosti.

Nošenje ametista nas napolni z energijo in izboljšuje telesno vitalnost, zato je priporočljiv pri zdravljenju in okrevanju po bolezni in tudi kot zaščita pred negativnimi učinki sevanja in kemoterapije. Krepi celotni organizem in imunski sistem. Lajša zobobol, otekline in obolenja kože, spodbuja plodnost ter pomaga pri zdravstvenih težavah z reproduktivnimi organi.

Eliksir ametista ugodno vpliva na presnovo in pri sladkorni bolezni.

Nosijo pa naj ga tudi tisti, ki se spopadajo s težavami z zasvojenostjo ali odvisnostjo, kot so cigareti, alkoholizem, droge ali prenajedanje, saj jim je lahko v pomoč pri odvajanju.

Ametist povezujemo s 7. kronsko čakro. Ker umirja um in čisti naše mentalno telo, se odlično obnese pri meditaciji. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi "šesti čut". Poveže nas z notranjim zavedanjem oziroma našo jedrno matrico, na kateri temeljijo vsa naša prepričanja.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
31.08.2022. ob 11:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
401 -krat