Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Limbuš
  • Limbuš
  • Limbuš
  • Limbuš

Limbuš

Cena
170 €
Šifra oglasa: 7548417

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Limbuš
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam avtosedež s pripadajočo isofix bazo. Sedež je primeren od nekje 9kg dalje, v kolikor se odločite za nakup vam zraven podarim pegperego primoviagio jajčko (večinoma gre na vse nove vozičke).
Zraven avtosedeža priložim tudi dodatno kupljeno originalno pregrinjalo iz frotirja proti potenju otroka ob vročih dnevih, vse prevleke so sicer sveže oprane.
Otroški avtosedež skupine 1, od 9 do 18 kg. Primeren je za otroke stare od 9 mesecev do 4 leta. Novi avtosedež zagotavlja maksimalno varnost. Omogoča obračanje v nasprotni smeri vožnje. Ima po višini nastavljivo naslonjalo za glavo in po dolžini prilagodljive varnostne pasove, kar omogoča, da ga prilagajate višini otroka. Izboljšano pa je tudi samo zapenjanje varnostnih pasov. Avtosedež omogoča preprosto spreminjanje položaja naprej ali nazaj. Omogoča nastavitev petih položajev, od sedečega do položaja za spanje. Ko otrok odrašča, se mogoče prilagoditi varnostni pas in vzglavnik sedeža, tako da otroški avtosedež Maxi-Cosi 2wayPearl raste skupaj z vašim otrokom. Varnostni pas avtosedežap 2wayPearl je opremljen z 'odprtim' varnostnim pasom in vam omogoča enostavno nameščanje in dvigovanje otroka v/iz avtosedeža, ne da bi morali varnostni pas ob tem še odpirati.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.07.2021. ob 12:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
216 -krat