Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix
  • NUNA Pipa Lite LX + isofix

NUNA Pipa Lite LX + isofix

Cena
250 €
Šifra oglasa: 6427694

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Bled, Bled
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam vrhunsko ohranjeno lupinico v črno-sivi kombinaciji, ki je bila v uporabi zgolj par mesecev v enem od avtomobilov in je praktično nova, vložek za novorojenčka popolnoma nov, neuporabljen. Naša punčka jo je hitro prerastla, zato jo prodajamo. Kupljena v trgovini Mali zakladi, po ceni 363 EUR.

Malo več o tej super lupinici:
ADAC test - 1.8

Nuna PIPA Lite LX, senzacionalna lupinica z neverjetno težo: zgolj 2,6 kg je prava osvežitev na svetovnem tržišču! Kreativna ekipa trendi blagovne znamke Nuna, ki ustvarja neverjetno priljubljeno otroško opremo je lupinico/avtosedež Nuna PIPA Lite LX ustvarjala kar tri leta.

Zakaj je Nuna PIPA Lite LX tako posebna in drugačna od ostalih lupinic, ki so na voljo na tržišču?

Ker je ena najlažjih lupinic na tržišču, narejena iz prvovrstnih materialov in ustvarjena tako, da zagotavlja še večjo varnost in fleksibilnost. Večina lupinic, ki so na voljo na tržišču ima plastično notranjost, Nuna PIPA Lite LX pa poleg plastičnih delov vsebuje tudi fleksibilno peno, ki v primeru trka absorbira udarec. Predel, na katerem počiva dojenčkova glavica je ob straneh obdan s spominsko peno, ki zagotavlja udobje in otrokovo glavo dodatno varuje v primeru nesreče.

Aluminijasti lok ročaja z usnjenim ročajem in materiali, ki ne vsebujejo kemikalij ter podaljšana zaščitna strehica pa so še nekateri od detajlov, ki to lupinico postavljajo na sam vrh najbolj inovativnih in kupcem prijaznih kosov sodobne otroške opreme.
Super lahka lupinica v kombinaciji s super zanesljivim in praktičnim podstavkom/bazo za lupinico PIPAFIX zagotavlja varno izbiro za vaš mali zaklad. Posebnost PIPAFIX podstavka je nogica za stabilizacijo, ki se lahko zloži pod podstavek, ko ni v uporabi. PIPAFIX True lock™ tehnologija pritrditve omogoča hitro enostavno in varno uporabo v kombinaciji z Isofix sistemom.

Ogled in prevzem možen na relaciji Bled-Ljubljana.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.03.2021. ob 10:38
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
290 -krat