Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PVC, plastična, ASA ograja KLasik 120x23xdolžina po naročilu
  • PVC, plastična, ASA ograja KLasik 120x23xdolžina po naročilu
  • PVC, plastična, ASA ograja KLasik 120x23xdolžina po naročilu
  • PVC, plastična, ASA ograja KLasik 120x23xdolžina po naročilu

PVC, plastična, ASA ograja KLasik 120x23xdolžina po naročilu

Cena
1,50 €
Šifra oglasa: 1713075

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Šentrupert, Šentrupert
Stanje
novo

Opis oglasa

Ograjna letev Novoform Klasik 120 x23x dolžina po naročilu je primerna za vrtne ograje, balkonske ograje, fasadne obloge vrtnih hiš in nadstreškov. Je prekatne izvedbe, kar pomeni da ima optimalno trdnost glede na porabo materiala, oziroma ceno. Za zaključevanje letvice potrebujete zaključek ravne ali polkrožne iztvedbe ali U profil 25 x 25x 25 v Alu izvedbi ustrezne barve.
Letev je izdelana iz visokokvalitetnega plastičnega materiala ASA, ki je UV barvno obstojen in žilav bolj kot PVC, Zato je letev dražja kot pri konkurenčnih proizvodih. Vendar boljši material in debelejša stena profila zagotavlja kvalitetno pritrjevanje z vijaki, manj krivljenja pri visokih temperaturah, odpornost proti udarci s točo,...
Če povzamemo izdelali smo ekstra močno letev, ki je primerna tudi za vodoravno montažo in temnejše barve z barvno obstojnostjo 10 in več let. ASA material uporabljamo za ograjne elemente že več kot 15 let in imamo izdelane primerjave PVC in ASA material na razstavnih eksponatih, ki jih lahko vidite pri nas. Bomo pa fotografije dodali tudi na internetno stran.


Primer za izračun : 1 m letve x 3 EUR/m= 3 EUR+0,4 EUR raven zaključek = 3,4 EUR/kos

Za bolj obremenjene ograje toplotno in mehansko priporočamo bolj kvalitetno letev Novoform Klasik:
Ograjna letev Novoform Klasik 120x23xdolžina po naročilu je primerna za balkonske ograje, za vodoravno montažo je močnejši profil kot Ekonomik z ojačitvami za vijačenje, debelejša stena in boljši material (ASA+PVC), zato je najkvalitetnejša letev v barvni izvedbi v Sloveniji in odporna na udarec toče. Več informacij pod : ASA OGRAJA NOVOFORM KLASIK in ostali proizvodi v trgovini
Za dodatne informacije za celotni montažni ograjni sistem, fasadni sistem in sistem talnih oblog pokličite 040 854 352 - Janko od 7.00 do 19.te ure in s 15. letnimi izkušnjami na tem področju bomo poizkusili najti optimalno izvedbo za vaš konkretni projekt.

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
15.07.2021. ob 13:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
8475 -krat