Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SONY STR-DN1080 – DOLBY ATMOS
  • SONY STR-DN1080 – DOLBY ATMOS

SONY STR-DN1080 – DOLBY ATMOS

Cena
749 €
Šifra oglasa: 7615869

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Hitri pregled najpomembnejših funkcij
Prilagodljivi zvočniki
S prilagodljivimi rešitvami za zvočnike lahko virtualno prestavite zvok tako, da ustreza prostoru, v katerem ste.
Več o tem
Fantomski zvočniki
Nastavitev fantomskega zadnjega zvočnika posnema 7-kanalni prostorski zvok.
Več o tem
Dolby Atmos
Spoznajte novosti na področju kinematografskega zvoka s podporo tehnologije Dolby Atmos
Več o tem
DTS: X
Prilagodljiv, objekten zvok, ki zagotavlja pristen prostorski zvok s podporo tehnologije DTS:X
Več o tem
Vestno podajanje umetnikovega namena
Napredni digitalni format za neprekosljiv zvok visoke ločljivosti
Več o tem
Vrhunsko doživetje ob gledanju v 4K
Združljivo z najnovejšimi standardi ločljivosti 4K HDR in širokega barvnega spektra
Več o tem
Dolby Atmos
Spoznajte novosti na področju kinematografskega zvoka s podporo tehnologije Dolby Atmos
Več o tem
DTS: X
Prilagodljiv, objekten zvok, ki zagotavlja pristen prostorski zvok s podporo tehnologije DTS:X
Več o tem
Kot so si zamislili izvajalci
Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.
Več o zvoku visoke ločljivosti
Raznovrstnost. Prefinjenost. Zmogljivost.
STR-DN1080 ponuja prilagodljive rešitve za zvočnike in podpira tehnologiji DTS:X in Dolby Atmos, zato zagotavlja mogočen, kinematografski prostorski zvok, ki se odlično prilagodi vam in vašemu okolju.
Bodite v središču dogajanja
Spoznajte Dolby Atmos
Tehnologija Dolby Atmos zagotavlja pristen zvok s 360-stopinjskim prostorskim zvokom, natančno razporeditvijo zvoka v okolju, zato vas kanali zvočnikov 7.1.2 (vključno s fantomskim zadnjim prostorskim zvokom) povsem obdajo z zvokom, celo od zgoraj.
Film Ghostbusters je zdaj na voljo v 4K Ultra HD
Poslušajte pristen zvok
Spoznajte DTS: X
Odkodiranje DTS:X zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok, prilagojen konfiguraciji zvočnika v realnem času. Kanali 9 zvočnikov (z zvočniki za fantomski prostorski zvok) in objektno odkodiranje omogoča natančno razporeditev zvoka v prostoru okoli sebe in nad sabo.
Vaša idealna postavitev domačega glasbenega sistema
Sprejemnik STR-DN1080 je zasnovan s prilagodljivimi rešitvami za zvočnike, ki delujejo povsod v vašem okolju, da zagotavljajo najboljše zvočno doživetje ne glede na nastavitev.
Poiščite optimalno območje poslušanja
Spoznajte prilagodljive zvočnike
Z novo prilagodljivo rešitvijo za zvočnik je mogoče »prestaviti« zvok tako, da posnema optimalni položaj in kot za najboljše zvočno doživetje, s čimer so odpravljene vse fizične omejitve prostora.
Doživite poln 360-stopinjski zvok
Preskusite fantomski zadnji prostorski zvok
Z nastavitvijo fantomskega zvočnika za zadnji prostorski zvok posnemate pristen zvok fizičnih zvočnikov za prostorski zvok, zato lahko uživate v 7-kanalnem prostorskem zvoku ob postavitvi le 5-kanalnega sistema zvočnikov.
Virtualni prost. zvok z S-Force PRO Front Surround
S-Force PRO Front Surround je idealen za manjše prostore in zagotavlja virtualno prostorsko zvočno polje, za kar uporablja le dva zvočnika. Zadnjih zvočnikov vam ni treba postavljati.
Front Surround
Popoln domači kino
(Fantomski) 7.1.2-kan. prostorski zvok
Doživite vrhunsko kakovost kinematografskega zvoka
Revolucionarna tehnologija zvočnega polja skupaj z naprednim samodejnim umerjanjem ob brezhibnem premeščanju zvočnika ustvari neverjeten kinematografski zvok, ki ga ne morete primerjati z ničemer, kar ste doma slišali doslej.
Poiščite Inferno v 4K Ultra HD
Popolno samodejno umerjanje
S kombinacijo tehnologije samodejnega umerjanja in premestitvijo navideznega zvočnika tehnologija D.C.A.C EX samodejno optimizira frekvence zvočnika, faze in zapoznitve, da zagotovi zvočno polje, ki je odlično prilagojeno vašemu prostoru.
Visok dinamični razpon za jasno sliko
S podporo za prehod signala za visoki dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™2.
OBIČAJNO
VISOK DINAMIČNI RAZPON
Privoščite si stalno kakovost 4K
Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter podpira HDCP 2.2.
Optimalna reprodukcija zvoka
Predvajanje v izvirni kakovosti DSD
S predvajanjem v izvirnem formatu DSD (Direct Stream Digital) vsebina v formatu DSD ohrani vso svojo izvirno čistost, v kateri lahko polno uživate. Poslušajte tudi 5.1-kanalni prostorski zvok (DSD 5,6 MHz).
Več o formatu DSD
Višanje ločljivosti DSEE HX
Tehnologija DSEE HX™ kakovost glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost, zato se počutite, kot bi bili v snemalnem studiu ali na koncertu.
Formati zvočnih datotek za zvok visoke ločljivosti
STR-DN1080 podpira široko paleto formatov zvoka visoke ločljivosti, vključno z DSD in Linear PCM. Poleg tega je predvajanje mogoče prek povezav USB, HDMI in DLNA, večkanalne zmogljivosti pa vam omogočajo, da visokokakovosten zvok vključite v prostorski sistem za intenzivno doživetje.
Enostavno dostopajte do glasbe
S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™)3 in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.
Chromecast built-in
Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.
Več o tem
Spotify Connect
Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.
Več o tem
Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in
Prenašajte glasbo, poddaje in radio iz 100+ zvočnih aplikacij, kot so Google Play™ Music in druge.4
Storitve za pretakanje
Kakovost zvoka
Baterija pametnega telefona
Prilagodljivo poslušanje
Bodite povezani
Šest vhodov in dva izhoda HDMI, sprednja vrata USB, optični digitalni in analogni AV-priključki omogočajo resnično dinamičen sistem za domače razvedrilo. Zdaj lahko povežete televizor, predvajalnik Blu-ray Disc™, pametni telefon itn.
Zadnji
Sprednja stran
Šest vhodov in dva izhoda HDMI
Prek šestih vhodov HDMI in dveh izhodov HDMI – v ključno z enim izhodom HDMI za drug prostor – lahko povežete vso trenutno opremo in dodate tudi nekaj nove.
Izvirni format DSD prek DLNA, HDMI ali USB
Predvajajte format DSD z napravami, ki so povezane prek omrežja DLNA, ali prek povezave USB s podporo za predvajanje zvoka visoke ločljivosti do 24 bitov/192 kHz.
LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti
LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti.1
Odkrijte LDAC
Dotaknite se, povežite in predvajajte
NFC z enim dotikom ponuja brezžično poslušanje. S pametnim telefonom se dotaknite sprejemnika za zvok prek Bluetooth.
Zvok AirPlay
Poslušajte glasbo iz naprav s podporo za AirPlay.
Povezava Wi-Fi®
Predvajajte glasbo iz internetnih storitev in iz domačega omrežja.
Zvok, ki ostane z vami
Pretakanje glasbe po vseh prostorih z aplikacijo Sony | Music Center
V isti odlični skladbi lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) uživate kjer koli v svojem domu. S povezavo Sony | Music Center povežite združljive Sonyjeve zvočne sisteme in pretakajte glasbo v več prostorih.
Kakovostni deli za vrhunski zvok
Vsak sestavni del v izdelku STR-DN1080 je zasnovan za optimalno kakovost zvoka.
Novo digitalno vezje
Nova zasnova okrepljenega kovinskega ogrodja in nosilec hladilnika ščitita vezja pred zvočnim tlakom in sevanjem ter zagotavljata izjemno trdnost in kakovost čistejšega zvoka.
Lot razreda ES
Lot razreda ES za kakovosten zvok na osnovi kositra visoke čistosti z majhno količino posebej izbranih kovinskih elementov zagotavlja zvok, ki je enakomeren in prefinjen.
Ekskluzivni Sony IC CXD90035
Predojačevalnik IC CXD9003 odpravi motnje in omogoča stabilno ojačevanje za visokokakovosten zvok z bogatimi nizkimi frekvencami.
Visokokakovostni DA-pretvornik
Predvajanje v formatu DSD brez pretvarjanja omogoča predvajanje dejanske vsebine DSD brez izgube izvirne čistosti
Kondenzator za podajanje zvoka visoke ločljivosti
Novo razviti površinski elektrolitski kondenzatorji za zvok visoke kakovosti, trpežnejši vir napajanja DAC in optimirani vzorci osnovne plasti omogočajo stabilne nizke tone visoke ločljivosti.
Kondenzator za vrhunski zvok
Visokokakovostni površinsko nameščeni kondenzator z elektrodami iz čistega bakra omogoča prenos večje količine podatkov za bogat in živahen zvok visoke kakovosti ter zasede malo prostora na vezju visoke gostote.
Integrirano vezje za glasnost s predojačanjem
Novi predojačevalnik močno presega druge sprejemnike v tem razredu za optimalen zvok visoke ločljivosti. Enotočkovna ozemljitev in neodvisno napajanje omogočata čistejši zvok z manj motnjami.
Ojačevalnik
Vezje iz stekla in epoksi smole izboljša stabilnost in izhodno moč. Notranjih tresljajev je manj kot pri cenejših ploščah iz smole, zato je zvok iz vseh diskretnih ojačevalnikov manj popačen in jasnejši.
Natančni kristalni oscilator
Vakuumsko zatesnjeni oscilatorji, zasnovani posebej za zvok iz virov HDMI, preprečujejo tresenje signala ter zagotavljajo pristno reprodukcijo glasbe visoke ločljivosti in formatov za prostorski zvok s široko zvočno stopnjo.
Vezje za odpravo tresljajev
Kombinacija natančno prilagojenih analognih in digitalnih vezij zmanjšuje tresljaje in zagotavlja natančno realnočasno obdelavo zvoka.
Usmerjeno analogno napajanje
Vsaka digitalna naprava ima svoj analogni regulator napetosti, ki preprečuje popačenje analognega signala zaradi visokofrekvenčnega šuma.
Vrhunske komponente za čist zvok
Blok kondenzator in upori za čist zvok so manj občutljivi na motnje, kar zagotavlja vrhunski zvok.
Izdelano za odličen zvok
Okrepljeno zasnova ogrodja in ohišja zmanjšuje zunanji zvočni tlak zvočnika za jasnejši in mogočnejši zvok.
Visokozmogljiv transformator
Transformator je osnova za najvišjo kakovost zvoka. Notranji kabli imajo vakuumsko prevleko za pristen zvok, posebej razvita zaščita iz bakra in jekla pa zagotavlja mogočne nizke tone in natančne vokale.
Zmogljiv sistem 3DSP
3 zmogljivi digitalni signalni procesorji podpirajo najnovejše formate prostorskega zvoka 3D, s čimer zagotavljajo najbolj natančno odkodiranje signala.
Novo digitalno vezje
Nova zasnova okrepljenega kovinskega ogrodja in nosilec hladilnika ščitita vezja pred zvočnim tlakom in sevanjem ter zagotavljata izjemno trdnost in kakovost čistejšega zvoka.
Lot razreda ES
Lot razreda ES za kakovosten zvok na osnovi kositra visoke čistosti z majhno količino posebej izbranih kovinskih elementov zagotavlja zvok, ki je enakomeren in prefinjen.
Ekskluzivni Sony IC CXD90035
Predojačevalnik IC CXD9003 odpravi motnje in omogoča stabilno ojačevanje za visokokakovosten zvok z bogatimi nizkimi frekvencami.
Visokokakovostni DA-pretvornik
Predvajanje v formatu DSD brez pretvarjanja omogoča predvajanje dejanske vsebine DSD brez izgube izvirne čistosti
Kondenzator za podajanje zvoka visoke ločljivosti
Novo razviti površinski elektrolitski kondenzatorji za zvok visoke kakovosti, trpežnejši vir napajanja DAC in optimirani vzorci osnovne plasti omogočajo stabilne nizke tone visoke ločljivosti.
Kondenzator za vrhunski zvok
Visokokakovostni površinsko nameščeni kondenzator z elektrodami iz čistega bakra omogoča prenos večje količine podatkov za bogat in živahen zvok visoke kakovosti ter zasede malo prostora na vezju visoke gostote.
SPECIFIKACIJE IN FUNKCIJE
Nadgradite sistem za domače razvedrilo z rešitvijo STR-DN1080, ki vključuje Dolby ATMOS in DTS: X-podpora. eARC omogoča uporabo najnovejših oblik zvočnega zapisa z enokabelskim priključkom HDMI od vašega združljivega televizorja. S prilagodljivimi in fantomskimi zvočniškimi rešitvami lahko ustvarite svoj poln zvočni sistem. HDMI s podporo za 4K in HDR podpira najnovejše slikovne standarde, vključno z zaščito vsebin HDCP 2.2 za vsebine 4K.
*
Združljivo z zvokom visoke ločljivosti
*
Kakovosten prostorski zvok s podporo tehnologije Dolby ATMOS and DTS:X
*
6 vhodov/2 izhoda HDMI s prehodom 4 K/60 p (4:4:4) ter podporo za HDCP 2.2 in HDR
*
Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom
*
Wi-Fi®, AirPlay in Chromecast built-in za pretakanje glasbe
Ojačevalnik:
* Število kanalov: 7 kan.
* Število kanalov, ki jih je mogoče dekodirati: 7-kanalno + 2-kanalno fantom
* Izhodna moč: 165 W (6 omov, 1 kHz, 1-kanalni pogon THD 0,9 %)
* Zvočno polje: 2-kanalni stereo, neposredno, večkanalni stereo, prostorski zvok Dolby Surround, nevtralno: X, Front Surround, Audio Enhancer, 2-kanalne slušalke
Video funkcije:
* Prehod HDMI: Da
* Povratni zvočni kanal: Da
* 3D prek priključka hdmi: Da
* Podpora za 4k 60p 4:4:4: Da (razen vhoda VIDEO1)
* A/V Sync: Da (spremenljivo)
* Bravia® Sync™ (upravljanje CEC): Da (predvajanje z eno tipko, sistemska nastavitev zvoka, izklop sistema)
Tehnologije za izboljšavo zvoka:
* predvajanje v izvirnem formatu DSD, DSEE HX
* Pure Direct
* optimizator zvoka
* dvig osrednjega zvočnika
* Digital Legato Linear
* način zvočnika v stropu
Značilnosti umerjanja zvočnikov:
* D.C.A.C. EX
* premestitev zvočnika
* fantomski zadnji prostorski zvok
* samodejno fazno usklajevanje
* umerjanje mikrofona (stereo)
Značilnosti kanalnika:
* FM/AM: Da / –
* Prednast. kanal (FM/AM): TTL30 (30/-)
* RDS: Da
Vmesnik:
* HDMI, ki podpira vhod/izhod HDCP 2.2: 6 / 2
* Vhodni in izhodni priključki: optični zvočni vhod (1); koaksialni zvočni vhod (1); analogni zvočni vhod (4); predizhod za globokotonec (2); kompozitni izhod za monitor (1); izhod za slušalke (1); USB (1 spredaj); ethernetna vrata (1)
* Priključki za izhodno moč zvočnika: sprednji A, sredinski, prostorski, zadnji prostorski zvok, Zone2 (pogosto z zadnjim prostorskim zvokom), višina (pogosto z zadnjim prostorskim zvokom), sprednji B (pogosto z zadnjim prostorskim zvokom), Bi-AMP (pogosto z zadnjim prostorskim zvokom)
Format dekodiranja za HDMI:
* DSD, LCPM, Dolby Atmos , Dolby Digital , Dolby Dual Mono , DTS: X, DTS HD MA, DTS HD HR , DTS , DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1), DTS 96 / 24
Format dekodiranja za USB/omrežni odjemalec:
* Format zvoka visoke ločljivosti: DSDIFF (DSD): Do 5,6 MHz 5.1-kanalno, DSF: Do 5,6 MHz 5.1-kanalno, WAV(LCPM): Do 192 kHz/24-bitno, 7.1-kanalno, AIFF(LCPM): Do 192 kHz/24-bitno 5.1-kanalno, FLAC: Do 192 kHz/24-bitno 5.1-kanalno, ALAC: Do 192 kHz/24-bitno 5.1-kanalno
* Drugi formati: [MP3].MP3, [AAC/HE-AAC].m4a, .AAC, [Standardni WMA9].WMA
Omrežna povezljivost:
* Spotify Connect: Da
* Chromecast Built-In: Da
* Omrežne funkcije: sprejemnik Bluetooth, oddajnik Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Airplay, mobilno upravljanje, brezžično pretakanje in poslušanje v več prostorih
Funkcije za namestitev in upravljanje po meri:
* Zvok 2. območja: zvočnik (spremenljivo) / linija (spremenljivo, fiksno)
* Območje HDMI: Da
* IR ponavljalnik (vhod/izhod): Da (1/1)
Okolju prijazne nastavitve in varčevanje z energijo:
* Poraba energije (stanje pripravljenosti): 0,4 W
* Poraba energije (omrežno stanje pripravljenosti) – priključki: 1,5 W (Bluetooth)/1,5 W (vsi priključki in omrežja povezani)
* Stanje pripravljenosti vklopljeno: po 19 minutah
Splošne značilnosti:
* Samodejno stanje pripravljenosti: Da
* Grafični uporabniški vmesnik: Da (samo prek povezave HDMI)
* Napajalne zahteve: 230 V 50/60 Hz
Velikost in teža:
* Dimenzije (Š x V x G): 430 × 156 × 331 mm
* Teža: 9,7 kg
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/sprejemniki-av/str-dn1080

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.07.2021. ob 01:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
51 -krat