Yamaha RX-V4A 5.2 receiver za hišni kino, Musiccast

  • Cena: 519 
  • Šifra oglasa: 7615994
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje: novo

Več:

Z V4A vstopite v svet domačega gledališča. Ta AV sprejemnik bo popolnoma spremenil vaše poslušanje in gledanje doma. Poleg tega veliko funkcij pomeni veliko možnosti, kako uživati ​​v zabavi.
*
NEPORABLJEN ZVOK
KINO DSP 3D
Vključuje obsežne podatke o zvočnem polju iz svetovno znanih koncertnih dvoran in glasbenih klubov za reprodukcijo velike gledališke akustike v stenah vašega doma.
Music Enhancer
Obnovi stisnjen zvok, tako da zveni tako, kot je bilo predvideno.
Ojačevalnik z visokim številom vrtljajev
Odziva se na hitre spremembe vhodne ravni za natančen in stabilen prenos signala.
 
FILMI IN IGRE KOT NIKOLI PRED
HDR10 + *
Zagotavlja globlji kontrast in bolj realistične slike, ki ostanejo zvesti namenom ustvarjalcev.
4K / 120Hz *
Omogoča višjo hitrost osveževanja, s čimer dobite bolj gladko in realistično izkušnjo gledanja.
Funkcije, namenjene igram iger (ALLM, VRR, QMS, QFT) *
Zagotavlja nemoteno gibanje in prehode za izboljšanje vaše zmogljivosti.
Večkratni vhod HDMI z najnovejšo tehnologijo *
Več vhodov HDMI bo enako podprlo najnovejšo tehnologijo HDMI, ki omogoča sočasno povezovanje igralnih konzol naslednje generacije.
* Te funkcije so na voljo v prihodnjih posodobitvah.
*
*
*
PREPROSTO ZA NASTAVITEV, PREPROSTO ZA UPORABO
Aplikacija MusicCast
S pametnim telefonom raziščite moč večprostorskega zvoka, dostopajte do svojih virov in naprav za pretakanje ter upravljajte AV sprejemnik.
Aplikacija AV Setup Guide
Ponuja strokovna navodila prek namestitve, kabelskih povezav in različnih drugih nastavitev.
Sistemi za glasovni nadzor
Deluje z Alexa in Google Assistant, zato je vaš AV sprejemnik vedno na vaš ukaz. Prek AirPlay 2 lahko svojo glasbo pretakate z glasovnim upravljanjem Siri iz naprave Apple iOS. * Razpoložljivost se razlikuje glede na regijo.
 
IZDELANO ZA VAŠO SOBO
YPAO ™
Analizira akustiko prostora in ustrezno umerja zvok, da optimizira zvok za vaš prostor.
Združljiv z brezžičnim zadnjim zvočnikom
Omogoča vam brezžično namestitev zadnjih zvočnikov, ki ustrezajo vašemu domačemu dekorju.
Impresivno oblikovanje
Znamenit dizajn, zasnovan za zmogljivost, slog in lahkoto.
5 kanalov / 80 W
HDMI 4 vhodi / 1 izhod
V4A - 5,2-kanalni AV sprejemnik s CINEMA DSP 3D, 4-vhodnim / 1-izhodnim HDMI ™, brezžičnim prostorskim zvokom.
* 5.2 Kanal močan prostorski zvok
* Wi-Fi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect in večsobni zvok MusicCast
* Namenska igralna funkcija (ALLM, VRR, QMS, QFT) s posodobitvijo FW
* Glasovno upravljanje z napravami Alexa in Google Assistant. * Razpoložljivost se razlikuje glede na regijo
* MusicCast Surround - dodajte zvočnike MusicCast 20 ali MusicCast 50, da ustvarite brezžični prostorski zvok
* HD Audio s CINEMA DSP 3D
* YPAO ™ optimizacija zvoka
AV VODNIK ZA NASTAVITEV
Aplikacija Yamaha AV Receiver Setup Guide
Prikazane barve in obloge se lahko razlikujejo od barv na dejanskih izdelkih.
Z večkanalnim zvokom Dolby in DTS Yamaha RX-V4A oddaja ovojni zvok, ki se mu zvočne palice preprosto ne morejo ujemati. Če nadaljujemo s tem, Yamahin edinstveni sistem Cinema DSP 3D ponuja 17 programov DSP za široko paleto zvočnih kulis. Od koncertnih dvoran do glasbenih klubov po vsem svetu, Cinema DSP poustvarja edinstveno akustiko za tisti občutek, da ste tam.
Zmogljiva natančnost
Za natančen, dinamičen zvok Yamaha RX-V4A uporablja ojačevalnik z visoko hitrostjo ubijanja. Idealen za glasbo HiRes in domači kino, ojačevalnik z užitkom poganja vašo glasbo ali zvočne posnetke - tako da vas med akcijskimi filmi ali igrami obdrži na robu sedeža in vas popolnoma očara z vašo najljubšo glasbo. To zasnovo ojačevalnika je sicer težko optimizirati, toda edinstvena zasnova Yamahe dosega dinamično lestvico, hkrati pa ohranja stabilen prenos signala.
Prostorski zvok, odvezan
Za enostaven način za zmanjšanje kablov RX-V4A ponuja možnost brezžičnih zadnjih zvočnikov. Ta sprejemnik združite z zvočniki Yamaha MusicCast 20 ali MusicCast 50 in lahko pustite ob strani kabelske povezave zvočnikov. Kot nalašč, če imate trdna tla in se težko trudite skriti kabel zvočnikov ali če preprosto želite čistejši slog, brezžični prostorski zvočniki zmanjšajo nered.
Združljiv z naslednjo generacijo visoke ločljivosti - 8K *
Ta Yamaha AVR je opremljen z namenskim 8K skladnim vhodom HDMI in ustreznim izhodom. Če še niste dosegli 8K televizorja, vtičnica obdeluje tudi signale do 4K / 120Hz, kar omogoča najkakovostnejši prehod. Standardno je tudi povečanje slike na UHD 4K. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.
Podpira Dolby Vision in HDR10 + *
Z vmesnikom 4/1 (vhod / izhod) HDMI RX-V4A podpira celoten sistem. Podpira tudi široko paleto video formatov visokega dinamičnega razpona. Sem spadajo Dolby Vision, HDR10 in HLG. Podpira tudi HDR10 +, ki povečuje realizem slike s pošiljanjem dinamičnih meta podatkov na vaš televizor. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.
Game on *
Najnovejša podpora HDMI prav tako pomeni velik napredek pri igranju iger. 4K / 120Hz in VRR (spremenljiva hitrost osveževanja) podpirata največjo ločljivost in jasnost. Hitri prenos okvirja (QFT) in način samodejne nizke zakasnitve (ALLM) pomagata odpraviti zaostajanje in trganje okvirjev, kar vam omogoča bolj gladko in odzivno igralno izkušnjo. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.
MusicCast za glasbo po vsem vašem domu
Yamaha RX-V4A je del izjemno impresivnega omrežnega avdio sistema MusicCast. Z MusicCastom upravljate vse združljive izdelke Yamaha MusicCast prek pametnega telefona ali celo Amazon Alexa ali Google Assistant z glasom *. Predvajajte isto glasbo na vseh komponentah ali zvok razdelite na različna območja za različna razpoloženja v vsaki sobi; izbira je vaša. Aplikacija MusicCast CONTROLLER vam omogoča upravljanje sistema po vašem domu in hitro in enostavno spreminjanje nastavitev. * zahteva tretjo osebo Alexa ali Googlovo napravo.
Pretakajte najboljše glasbene storitve
Združljiv z Amazon Music, Spotify Premium, Pandora, Napster, Tidal, Deezer in Qobuz, RXV4A je popolnoma opremljen za vašo najljubšo storitev pretakanja glasbe. Ker Tidal in Qobuz že ponujata predvajanje z višjo ločljivostjo, je zdaj mogoče najti storitev pretakanja, ki se vsaj ujema s kakovostjo CD-ja in jo v nekaterih primerih celo izboljša.
Napredno omrežje, vključno z Apple AirPlay in Bluetooth
Poleg RC-V4A je tudi MusicCast združljiv tudi z Apple AirPlay 2 in vam omogoča brezžično pretakanje glasbe iz vašega Apple iPod Touch, iPhone, iPad ali druge združljive naprave Apple po vašem domu. Samo vprašajte Siri, kje želite, da se predvaja glasba. Za hitro in enostavno povezavo s pametnim telefonom uporabite povezavo Bluetooth za enostavno pretakanje glasbe.
Eleganten nov slog
Če ste navajeni, da so AV sprejemniki v velikem obsegu in gumbi, bo RX-V4A prijetno presenečenje. Zaobljeni robovi dajejo mehkejši, manj impozantni slog. Yamaha je tudi število gumbov omejila na minimum, s čimer je ta AVR dobila veliko čistejšo in svežjo estetiko.
Za najboljšo zabavo v kinematografskem načinu ostanite doma z Yamaho RX-V4A.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta zvoka
prostorski
Vrsta receiverja
5.2 kanalni
Maksimalna moč
400
Barva
črna
Hdmi 1.4 izhod
1
Hdmi 1.4 vhod
4
CINEMA DSP 3D za filme, glasbo in igre
Ta edinstvena lastniška tehnologija ustvarjanja zvočnega polja Yamaha je bila ustvarjena s kombiniranjem podatkov izmerjenega zvočnega polja z digitalno obdelavo signala. Yamaha je zbrala podatke o zvočnem polju iz znanih koncertnih dvoran in glasbenih klubov po vsem svetu, pri čemer je uporabila svoje bogate izkušnje na področju oblikovanja koncertnih dvoran, nagovorov in mešanja. Z digitalizacijo te ogromne količine informacij in vključitvijo v namenske naprave LSI učinkovito reproducira prostore koncertnih dvoran in glasbenih klubov v vašem domu. Potopite se v osupljiv realizem svojih filmov in vstopite v svet globokega gledališkega zvoka.
Prednost ojačevalnika z visoko stopnjo obrata
Prispeval bi natančen prenos signala, še posebej primeren za zvočni signal visoke ločljivosti. Na splošno ojačevalnik z visoko hitrostjo umorov povzroča nestabilen prenos signala, Yamahino novo oblikovano vezje doseže visoko stopnjo ubiranja s stabilnim prenosom signala.
Stisnjen ojačevalec glasbe
Ko je glasba kodirana v digitalno stisnjen format, kot je MP3, frekvenčni odziv trpi. Yamahin Compressed Music Enhancer uporablja prefinjeno digitalno obdelavo signalov z uporabo ekskluzivnih algoritmov za obnovo izgubljenega, zato glasba vedno zveni tako, kot bi morala.
FILMI IN IGRE KOT NIKOLI PRED
HDR10 + *
HDR10 + signalizira ne samo dinamični razpon (razmerje med svetlobo in temo) video vsebin za vsak prizor posebej (ali celo kader za kadrom), v majhni količini metapodatkov pa zagotavlja tudi lastnosti prizora svetla in temna, tako da lahko ostanejo pomembne podrobnosti. To omogoča zaslonom, da reproducirajo slike bolj realistično in se držijo ustvarjalčevih namenov.
* Ta funkcija je na voljo v prihodnjih posodobitvah.
4K / 120Hz *
4K / 120Hz omogoča izjemno hitre slike UHD, da so jasne in ostre kot britvica; ki omogočajo visoko zmogljive igralne, športne in akcijske filme, ki bodo bistveno koristili.
* Ta funkcija je na voljo v prihodnjih posodobitvah.
Funkcija, namenjena igram iger (ALLM, VRR, QMS, QFT) *
Izboljšane igralne in predstavnostne funkcije zagotavljajo dodano raven gladkega in nemotenega gibanja ter prehodov za igre na srečo, filme in video. Vključujejo: Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM) omogoča, da se samodejno nastavi idealna nastavitev zakasnitve, ki omogoča nemoteno gledanje in interakcijo brez zaostanka. Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR) zmanjša ali odpravi zaostajanje, jecljanje in trganje okvirjev za bolj tekoče in podrobnejše igranje. Hitro preklapljanje medijev (QMS) za filme in video odpravlja zamudo, ki lahko povzroči prazne okvirje pred prikazom vsebine. Quick Frame Transport (QFT) zmanjša zakasnitev za bolj gladko igranje brez zaostanka in interaktivno navidezno resničnost v realnem času.
* Ta funkcija je na voljo v prihodnjih posodobitvah.
PREPROSTO ZA NASTAVITEV, PREPROSTO ZA UPORABO
Aplikacija AV Setup Guide za začetno namestitev
Brez skrbi, brez zmede. S to posebno aplikacijo lahko prejmete strokovno pomoč pri nastavitvi AV sprejemnika in izvornih naprav. Vodi vas celo skozi različne druge nastavitve, kot so povezave zvočnikov, povezave televizorja in izvorne naprave ter dodelitve ojačevalnikov.
* Preberite več o aplikaciji AV Setup Guide 
Enostavno upravljanje z aplikacijo MusicCast
Uporabite pametni telefon ali tablični računalnik skupaj z aplikacijo MusicCast CONTROLLER za upravljanje AVR-ja in hitro in enostavno spreminjanje nastavitev. Ista aplikacija Controller deluje kot daljinski upravljalnik za vse vaše naprave, združljive z MusicCast, in celoten večprostorni avdio nadzor.
* Preberite več o aplikaciji MusicCast 
Glasovni nadzor (Alexa, Google Assistant)
Upravljanje z dotikom ali glasom - izbira je vaša. Intuitivno nadzirajte en izdelek MusicCast ali celoten sistem za celoten dom z lahkoto z uporabo Alexa ali Google Assistant in poslušajte, kako vaš dom oživi.
* Razpoložljivost nadzora glasovnih ukazov prek Amazon Alexa in Google Assistant se razlikuje glede na regijo.
* Za sprožanje glasovnih ukazov je potrebna naprava tretje osebe.
IZDELANO ZA VAŠO SOBO
YPAO ™
YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analizira akustiko prostora in vaš sistem, nato natančno prilagodi različne zvočne parametre, da zagotovi najboljši zvok za vaš prostor. Preprosto s postavitvijo priloženega mikrofona v položaj za poslušanje in vklopom YPAO sistem samodejno umerite za optimalno delovanje v sobi za domači kino.
Združljiv z brezžičnim zadnjim zvočnikom
Ta AV sprejemnik združite z brezžičnim pretočnim zvočnikom MusicCast 50 ali MusicCast 20 in uživajte v neverjetnem udobju ustvarjanja domačega kina z brezžičnim prostorskim zvokom. Še več, s čisto nastavitvijo brez nereda dobite osupljivo realističen zvok. Sedanjo dnevno sobo enostavno spremenite v posebno zabavno okolje, kjer boste lahko v celoti uživali v filmih in glasbi.
* Stran izdelka MusicCast 50 
* Stran izdelka MusicCast 20 
* Stran izdelka MusicCast SUB 100 
* Kliknite tukaj za več informacij o MusicCast Surround. 
Impresiven in zmogljiv koncept oblikovanja
Yamahino drzno poenostavljeno podvozje odseva ključne vidike nadzora domače zabave. Značilna oblika z izpopolnjeno agresijo se osredotoča na zmogljivost in brezhibno dostopnost. Harmonija, ki izžareva eleganco, funkcijo in nadvlado v gradbeništvu.
Gumbi SCENE z možnostjo prednastavitve skladb in postaj
Obstajajo štirje gumbi SCENE. Lahko jih prednastavite za različne vhode, pa tudi program zvočnega polja, ojačevalnik glasbe, izhod HDMI in še več. Vhode lahko nastavite na določene vire, kot so FM ali internetna radijska postaja, postaja v storitvi za pretakanje, naprava USB ali skladba v računalniku ali NAS (omrežje). Ko nastavite gumbe, preprosto pritisnite enega na glavni enoti ali daljinskem upravljalniku, da vklopite sprejemnik in poslušate želeno glasbo. Gumbe lahko kadar koli ponovno nastavite.
DRUGI
Večsobni avdio - MusicCast
Predstavljajte si, kako vso glasbo, ki jo imate radi, delite po vsem domu - ne glede na obliko. MusicCast je pokril vse od vašega najljubšega vinila do AirPlay®, Bluetooth® do storitev pretakanja glasbe * in celo zvoka iz vašega televizorja.
Poleg tega so vsi izdelki MusicCast zasnovani s kakovostjo zvoka v ospredju. Podprti so visoki ločljivi formati, vključno z Apple Lossless (ALAC) do 96 kHz, WAV, FLAC in AIFF do 192 kHz.
* Razpoložljivost storitve pretakanja glasbe je odvisna od regije.
AirPlay 2
Hej Siri. Predvajajte glasbo v kuhinji in dnevni sobi.
AirPlay 2 dodaja možnost pretakanja glasbe Apple Music in drugih pretočnih storitev na več naprav MusicCast po vašem domu. Preprosto ga upravljajte iz iPhona ali iPada, povežite ga s sistemom HomePod ali preprosto uporabite glasovni nadzor in prosite Siri za pomoč.
Storitev pretakanja
Raziščite svet glasbe z vgrajenimi storitvami za pretakanje glasbe *. Sinhronizacija seznamov predvajanja in posnetkov s pametnega telefona ali računalnika na AV-sprejemnik omogoča, da storitve pretakanja glasbe nemogoče preprosto poslušate priljubljene ali odkrivate novo glasbo.
* Razpoložljivost storitve pretakanja glasbe je odvisna od regije.
eARC
Sprostite ves potencial svoje 4K vsebine. Izboljšani zvočni povratni kanal (znan tudi kot eARC) je naslednja generacija ARC - na voljo v vodilnih AV sprejemnikih podjetja Yamaha.
eARC prek vaše obstoječe povezave HDMI zagotavlja večkanalne zvočne formate s polno ločljivostjo, kot sta Dolby® TrueHD in DTS-HD®, kar vam daje najbolj realistično izkušnjo prostorskega zvoka za potopitev v vaše najljubše filme in trenutke.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v4a/index.html#product-tabs

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa Yamaha RX-V4A 5.2 receiver za hišni kino, Musiccast
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa