Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Blumfeldt Pantheon pergola, Siva
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Siva
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Siva
  • Blumfeldt Pantheon pergola, Siva

Blumfeldt Pantheon pergola, Siva

Cena
448 €
Šifra oglasa: 7606007

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Blumfeldt Pantheon pergola, Siva
Vrtni dvorec bogov z azijskim pridihom! Pergola blumfeldt Pantheon Rust ustvari tempelj za počitek, ki je odporen na vremenske vplive.  S paviljonom blumfeldt Pantheon Rust boste na terasi ali prostoru za počitek na vrtu vzpostavili svetlo cono spokoja. Sestav vsebuje vse potrebno za izdelavo zasenčenega prostora na vrtu z velikostjo 3 x 3 m. Konstrukcija iz stebrov 10 x 10 cm in debeline materiala 1,2 mm je izredno stabilna, zaradi izvedbe iz praškasto polakiranega aluminija pa tudi izredno lahka. Odlična za dolgo veselje pri počitku na prostem - popolnoma brez madežev rje na tleh terase. Baldahin z brezstopenjskim sistemom uvlečenja iz poliestra 200 g/m² nudi optimalno zaščito: pred soncem, dežjem ali vetrom. Z vlečenjem vrvi lahko streho pomikate po vodilih naprej in nazaj. Vodoodporna površina iz poliuretana (PU) ščiti blago pred plesnimi in se lahko umiva. Zaradi svoje konstrukcije s prekrivnimi prečnimi oporniki na strehi in konstrukcijo v rjavkastem stilu je paviljon prava paša za oči: vsakemu prostoru prinaša lahek azijski dotikUživajte v vsakem vremenu na svežem zraku - s pergolo blumfeldt Pantheon Rust. Vaš tempelj spokoja v naravi. Za družinske proslave, poroke ali otroške rojstnodnevne zabave: svetla sončna streha daje vsaki priložnosti pridih luksuza.
 
Vrhunske lastnosti
* S streho in zaščitena: celovita pergola za senčenje teras in prostorov za sedenje na prostem  * Stabilna in prenosna: trdna izvedba iz lahkih aluminijskih cevi s klini za tla  * Fleksibilna senčna streha: brezstopenjski baldahin lahko odpirate ali zapirate z vlečenjem vrvi  * Prostor s senco: velikost prostora s strešico 3 x 3 metre * Dotik Azije: elegantno prekrivajoči prečni oporniki in konstrukcija v rjavkastem stilu * Odporna na vremenske vplive: praškasto polakirane kovinske dele in vodoodporno blago  
 
Podrobnosti o artiklu
* material strehe: 200 g/m² poliester s površino iz vodoodpornega poliuretana   * stabilni vogalni stebri 10 x 10 cm z debelino materiala 1,2 mm * zaradi aluminija ni več nobenih sledi rje na tleh terase  * navijanje z vlečenjem vrvi na stranskih stebrih  * talni klini na stebrih, vsak s štirimi odprtinami za sidranje v tla  * pritrditev s pomočjo 24 sidrnih klinov (priloženi) * primerno za vijačenje v tla (vijaki niso priloženi)
 
Vsebina pošiljke
* 1 x pergola (set za montažo) * 24 x sidrnih klinov  * navodilo za uporabo v več jezikih 
 
Dimenzije
* mere: cca 295 x 230 x 295 cm (ŠxVxG) * teža: cca 32 kg 
 
Proizvajalec
Blumfeldt
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
28.07.2021. ob 01:09
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
40 -krat