Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Email Verifier

Email Verifier

Cena
25 €
Šifra oglasa: 3730148

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Ostalo
Stanje
novo

Opis oglasa

Preveritelj e-pošte je programska aplikacija, bogata s funkcijami z intuitivnimi nastavitvami, zasnovanimi za preverjanje celovitosti vašega e-poštnega naslova v serijskem načinu. Program je večinoma usmerjen v organizacije, ki delajo s številnimi strankami in je enostaven za upravljanje, vendar ohrani nekatere napredne nastavitve za bolj izkušene uporabnike.
Nastavitev aplikacije je hitra in enostavna naloga, ki ne potrebuje nadzora. Pakirano v lepo urejenem oknu s čistim vidikom, kjer lahko e-poštne naslove dodate enega za drugim ali uvažate s predhodno določenega seznama.
Uvozite seznam za pregledovanje e-pošte

Postopek skeniranja in potrjevanja se začne s klikom na gumb, orodje pa takoj v glavnem oknu prikaže rezultate, ko so veljavni, neveljavni in neuspešno preizkušeni e-poštni naslovi. Te podatke je mogoče izvoziti v datoteko za boljše vrednotenje in hrambo.
Preprosto konfigurirajte nastavitve programa

Funkcijo iskanja lahko uporabite pri obdelavi velikih količin podatkov, določite število niti, poskusov in časovne omejitve, spremenite strežnik DNS, prilagodite način preverjanja tako, da poskušate prepoznati veljavna e-poštna sporočila z ukazom VRFY namesto simuliranja sporočila o dostavi , prijava v datoteko in ustvarjanje novih pravil s pogoji in domenami. Nastavitve je mogoče ponastaviti na privzete vrednosti.
velikost datoteke:
20,9 MB
Deluje na:
Windows All
kategorija:
C: Internetni e-poštni pripomočki

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.03.2020. ob 14:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
108 -krat