Aktivator za aktivni kisik 1 L

  • Cena: 14,95 
  • Šifra oglasa: 7263477
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočevje
Interna številka izdelka: 1343SPA
Stanje: novo

Več:

Aktivator za aktivni kisik uporabljamo za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode. V kombinaciji z Aktivnim kisik granulatom nudi zaščito proti algam in bakterijam. Primerno za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,6 . Idealna vsebnost kisika je 5, 0 - 8 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost kisika in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za kisik in merilec za pH. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim kisika in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte v 10 m3 vode približno 200 - 250 g Aktivnega kisik granulata in 200 ml Aktivatorja za aktivni kisik. Za redno doziranje tedensko dodajte po 150 - 200 g granulata in 50 ml aktivatorja na 10 m3 vode. Sredstvo razredčite v vedru vode in ga previdno vzdolž bazenskega roba vlijte v bazen. Redno preverjajte pH vrednost in vsebnost aktivnega kisika v vodi. Pri višjih temperaturah, ob večjih obremenitvah, po nevihti itd. je običajno potrebno odmerek povečati. Po 8 tednih priporočamo sunkovito kloriranje s Klor granulatom. Ob daljši odsotnosti (dopust) uporabite počasi topne klorove tablete.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!  V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

Jana invest d.o.o.
Naslov
Kolodvorska cesta 16a
Mesto in poštna številka
1330 Kočevje
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Slovenija
Lokacija oglasa Aktivator za aktivni kisik 1 L
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa