Aktivni kisik granulat 1 kg

  • Cena: 14,95 
  • Šifra oglasa: 7263476
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočevje
Interna številka izdelka: 1341SPA
Stanje: novo

Več:

Aktivni kisik granulat se uporablja za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode. Deluje skupaj z aktivatorjem za aktivni kisik. V kombinaciji z aktivatorjem zagotavlja kristalno čisto vodo.
Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je 7,0-7,6. Idealna vsebnost kisika je 5,0 - 8,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost kisika in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za kisik in merilec za ph. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim kisika in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte v 10 m3 vode približno 200 - 250 g Aktivnega kisik granulata in 200 ml Aktivatorja za aktivni kisik. Za redno doziranje tedensko dodajte po 150 -200 g granulata in 50 ml aktivatorja na 10 m3 vode. Redno preverjajte pH vrednost in vsebnost aktivnega kisika v vodi. Pri višjih temperaturah, ob večjih obremenitvah, po nevihti itd. je običajno potrebno odmerek povečati. Po 8 tednih priporočamo sunkovito kloriranje s Klor granulatom. Ob daljši odsotnosti (dopust) uporabite počasi topne klorove tablete. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo!

V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba v bazen.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

Jana invest d.o.o.
Naslov
Kolodvorska cesta 16a
Mesto in poštna številka
1330 Kočevje
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Slovenija
Lokacija oglasa Aktivni kisik granulat 1 kg
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa