Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Male klorove tablete 1 kg hitrotopne
  • Male klorove tablete 1 kg hitrotopne

Male klorove tablete 1 kg hitrotopne

Cena
10,45 €
Šifra oglasa: 7263475

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočevje
Interna številka izdelka
1336SPA
Stanje
novo

Opis oglasa

Male klorove tablete (20 g/kos) uporabljamo za prvo, hitro in sunkovito kloriranje. Vsebujejo več kot 50% aktivnega klora. So hitrotopne ter primerne za vse trdote vode. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora je 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Prvo doziranje: v dozirno bojo za klor dajte 5 tablete na 10 m3 vode. Tablet ne dajajte v klorinator! Dolgoročna dezinfekcija: na 3 dni dodajte 3 tablete na 10 m3 vode. Klor dodajte zvečer. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom tudi v skimer. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.08.2021. ob 16:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
144 -krat