T Granulat 65 1 kg

  • Cena: 11,96 
  • Šifra oglasa: 7263472
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočevje
Interna številka izdelka: 1212SPA
Stanje: novo

Več:

T Granulat 65 je zelo učinkovito sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode. T Granulat 65 je stabiliziran aktivni organski klor v trdnem stanju, vsebuje 56% aktivnega klora. Primeren za hitro dezinfekcijo in sunkovito kloriranje. Primeren tudi za zelo trdo vodo, topi se hitro in brez ostankov. Stabiliziran je proti hitremu razgrajevanju na toploti in sončni svetlobi.

Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte približno 80-100 g granulata na 10 m3 vode. Za dolgotrajno doziranje vsakih 3 dni dodajte 50 g granulata na 10 m3 vode. Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Za sunkovito kloriranje (po nevihti, po večjem številu kopalcev, itd.) dodajte 80 -100 g granulata na 10 m3 vode. Klor praviloma dodajajte zvečer. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Granulata nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije!

Tedensko preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Idealna pH vrednost je 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora: 1 - 3 mg/L. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.
Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!

Vsebuje: natrijev diklorizocianurat-dihidrat

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Spletna povezava:

Več o ponudbi

Stik

Jana invest d.o.o.
Naslov
Kolodvorska cesta 16a
Mesto in poštna številka
1330 Kočevje
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Slovenija
Lokacija oglasa T Granulat 65 1 kg
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa