Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • FENDER CUSTOM TWIN REVERB-UNIKAT,1978 LAMPE-Vrhunski CLEAN!
  • FENDER CUSTOM TWIN REVERB-UNIKAT,1978 LAMPE-Vrhunski CLEAN!
  • FENDER CUSTOM TWIN REVERB-UNIKAT,1978 LAMPE-Vrhunski CLEAN!

FENDER CUSTOM TWIN REVERB-UNIKAT,1978 LAMPE-Vrhunski CLEAN!

Cena
1.850 €
Šifra oglasa: 285126

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Dravlje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Eden NAJLEGENDARNEJŠIH clean ojačevalcev, ki je zaradi svoje zgodovine postal nujna in obenem kultna izbiravsakega kitarista, ki si ga lahko privošči. Izjemno popularen tudi v narodnozabavnih zasedbah, obenem pa zverina za domačo uporabo in velik oder.

Zgoraj navedeno velja za vse TWIN REVERBE, za mojega -custom special pa naslednje:

VGRAJEN REVERB JE BIL Z POSEBNIM POSEGOM PO NATANČNIH NAVODILIH PODALJŠAN IN POGLOBLJEN ZA SKORAJ 100%, kar pomeni, da je pri vsaki nastavitvi še enkrat daljši in globji od serijskih. Kdor ne pozna 63 FENDER REVERB UNIT - OUTBOARD REVERBA si verjetno niti ne zna predstavljati, kaj to v praksi pomeni? Po domače pa lahko zadevo razložimo, da ima ta unikatni twin možnost POPOLNE POPLAVE in GLOBINE NA REVERBU, ki je noben drug lampaš ne zmore niti v predvolilnih sanjah in obljubah :)

Še ena odlika, morda bolj za zbiratelje, pa je dejstvo, da je pred davnimi leti ta konkretni ojačevalec uporabljal PERO LOVŠIN za špile, kjer ni bilo ozvočenja, rabili so pa močan zvočnik z reverbom, ki je nadomestil centralno ozvoćenje na vokalu. Skratka, Twin z PEDIGREJEM.


Zamenjane lampe, PERFEKTNO STANJE. Na njem tudi kakšen madež od politega piva (žal ne od Lovšina, ampak kar mojega).. na željo pobrišem sledove rokerske zapuščine.

KIŠTA JE UNIKATNA- PRODAJAM ZARADI TRENUTNE SITUACIJE, ČE KAJ KAPNE...GA UMIKAM. Trenutno v studiju, ker snemamo ploščo, a je večina fertik in bo zanimivo dokočati, če ojačevalec prej gre...

Made in CHINA! ha ha ha ha ...upam, da kdo ni res tega verjel. Mal heca mora bit, torej MADE in USA !


Priložnost zamujena,... poznate pregovor ?

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
25.03.2024. ob 13:03
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
3598 -krat