24V klimatska/hladilna naprava NEIL Premium

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 1037315
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Domžale, Radomlje
Stanje: rabljeno

Več:

Primerna za tovorna vozila in gradbeno mehanizacijo z 24V elektro sistemom! Odprodaja zaloge!
Ekskluzivni in patentiran sistem predhlajenja zagotavlja konstantni tok hladnega zraka v kabino vozila kjub ekstremnim zunanjim pogojem in temperaturi vode v rezervoarju prek 80º C.
Edinstven in patentiran sistem predhlajenja vgrajen v model Premium zagotavlja prijetno klimo v notranjosti brez prekomernega ohlajevanja in sušenja zraka tudi v ekstremnih pogojih. Zaradi sistema predhlajenja je svež in hladen zrak v notranjosti vozila zagotovljen tudi ob ekstremno vroči vodi v rezervoarju (več kot 80º C). Zaradi tega edinstvenega sistema ni več potrebno ohlajevati vode z dodajanjem ledu v rezervoar.
Klimatska naprava Neil Premium za svoje delovanje uporablja energijo iz akumulatorja, bodisi 12V ali 24V, zaradi česar ni potrebe po prižganem motorju vozila ali priklopu na električno omrežje. Svež zrak vam je na voljo vedno in povsod, tudi na poti!
Uporablja vodo iz rezervoarja v zaprtem krogu, brez povratka in možnosti onesnaženja preostale vode v rezervoarju.
Model Premium ima moderen in eleganten izgled .
Z mislijo na popolnost je ekipa Neilovih inžinirjev uspela zmanjšati višino in težo klimatske naprave ter jo oblikovati maksimalno aerodinamično v izogib povišanju težišča vozila, vibracijam ob vožnji ter možnosti poškodb zaradi udarcev ob veje dreves.
Zaradi tega je klimatska naprava Neil Premium idealen dodatek kateremu koli vozilu, saj omogoča zelo prijazne klimatske pogoje za sproščeno potovanje in bivanje tako voznika kot sopotnikov brez potrebe po prižganem motorju vozila.

Lokacija oglasa 24V klimatska/hladilna naprava NEIL Premium
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa