HIPERBARIČNA KISIKOVA KOMORA OXY

  • Cena: 45.000 
  • Šifra oglasa: 1375751
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Celje, Center
Stanje: rabljeno

Več:

Hiperbarična terapija deluje po zakonih fizike za povečanje kisika v telesu. Ker je telo zgrajeno predvsem iz vode, povečan zračni tlak v hiperbarični komori omogoča lažje absorbiranje kisika v vsako celico. Vse telesne tekočine postanejo nasičene z življenjsko pomembnim kisikom, vključno s krvjo, plazmo, sinovialno, limfno in cerebrospinalno tekočino. To omogoča izvedbo vseh ključnih in vitalnih procesov celic. Bolj zdrave celice = bolj zdrava tkiva. Zdrava tkiva = zdravi organi. Otekanje in vnetje sta zmanjšana, kroženje in pretok krvi pa sta povečana ali obnovljena na omejenih območjih. Rane in poškodbe se hitreje celijo. Okrevanje po operaciji je veliko hitrejše. Spodbuja se tudi razstrupljanje. Anaerobne bakterije, večina virusov, kvasovk in gliv ne more preživeti v okolju, obogatenim s kisikom. Znano je, da ima povečanje kisika pomembno vlogo tako pri zdravju kot pri sprostitvi in ostalih terapevtskih uporabah.
Hiperbarična kisikova
terapija ali HBOT
Kisik pomaga telesu pri regeneraciji in obnovi celic. Večina zdravstvenih težav, s katerimi se dandanes srečujemo, je posledica pomanjkanja kisika na celični ravni. Hiperbarična terapija močno pospeši čas celjenja ter našemu naravnemu imunskemu sistemu pomaga pri izboljšanju splošnega počutja in telesne pripravljenosti.
Hiperbarična kisikova terapija (angl. Hyperbaric Oxygen Therapy) je postopek, kjer v posebni komori s povečanim atmosferskim tlakom (do 3-krat višjim od normalnega tlaka) dihamo čisti kisik, z namenom izboljšanja regenerativne sposobnosti našega telesa.

VEČ O KOMORI SI LAHKO PREBERETE NA: WWW.OXY.SI

Podatki o uporabniku

Regija
Savinjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa HIPERBARIČNA KISIKOVA KOMORA OXY
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa