Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • IPL LASER
  • IPL LASER
  • IPL LASER

IPL LASER

Cena
4.950 €
Šifra oglasa: 1617341

Osnovne informacije

Lokacija
Jugovzhodna Slovenija

Opis oglasa

Bodite korak pred konkurenco in svojim strankam ponudite tretmaje z IPL laserjem. IPL oz. IPL+RF laser naprave so naprave širokega spektra uporabe. Stranke se najpogosteje odločajo za trajno odstranjevanje dlačic, poleg tega pa se lahko uporablja še za lifting, glajenje/odpravljanje gubic, odstranjevanje pigmentnih nepravilnosti na koži in manjših žilnih sprememb.
Z IPL+RF laser napravami iz naše ponudbe boste garantirano zadovoljni vi in vaše stranke, saj jih na slovenskem trgu kozmetičnih salonov uporablja že preko trideset! In prav vsi so naravnost navdušeni nad rezultati. Zaradi ugodne cene naprav boste lahko tretma vašim strankam ponudili po nižji ceni. Vsi pa vemo, da sta danes za uspeh potrebna nizka cena tretmajev in vrhunska storitev.

V ceno vseh IPL laser naprav iz naše ponudbe je vključeno tudi kompletno izobraževanje, da boste lahko varno in brez zapletov izvajali kozmetične tretmaje. Za vas si bomo vzeli toliko časa kot ga bo potrebno, da boste usposobljeni za uporavljanje naprave in izvajanje tretmajev vseh tretmajev, ki jih naprava omogoča.

Da boste varno uporabljali IPL laser CARMEN ima vgrajeno opozorilo za prenizek nivo vode, temperaturo vode, pretok vode in hlajenje vode.
Za podrobnejše informacije kliknite: IPL laser CARMEN

IPL+rf laser naprava CAR je zaradi vgrajene ročke zelo priročen za prenašanje in enostaven za premikanje iz prostora v prostor. Laser ima v kompletu tudi RF ročnik, spomočjo katerega lahko odstranjujete tudi svetle in rdeče dlačice.
Za podrobnejše informacije kliknite: IPL+RF laser naprava CAR

IPL+RF eLite Tina je profesionalna naprava za trajno odstranjevanje dlačic, pomlajevanje kože, odpravljanje gubic, odstranjevanje aken in herpesov, odstranjevanje žilic in raznih pigmentacij, oblikovanje telesa, odstranjevanje celulita in lifting obraza.
Za podrobnejše informacije kliknite: iplrf-eLite-Tina

Poleg zgoraj predstavljenih laserskih naprav lahko pri nas dobite tudi vso ostalo opremo za kozmetične salone in frizerske salone. Celotno ponudbo si lahko ogledate s klikom na: Art-kozmetika

Za dodatne informacije nas brez zadržkov kontaktirajte na:
gsm: 051/883-444
tel:059 047 151
e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Oglas je objavljen
27.07.2017. ob 06:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
965 -krat