Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V
  • Kompresorski hladilnik 12V

Kompresorski hladilnik 12V

Cena
29 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 1589232

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Pozdravljeni,
Kampiranje, t.i. road trip potovanja in nasploh preživljanje prostega časa nekje v naravi postaja vse bolj priljubljeno tudi pri nas. Ljudje smo naveličani zidov, med katerimi preživimo večino svojega življenja, zato je ta želja po naravi in aktivnem preživljanju prostega časa še toliko močnejša.

Osnovna oprema za kampiranje je relativno cenovno dostopna, a se že pri tej poraja vprašanje, če je nakup smotrn, saj to večinoma uporabljamo le nekajkrat na leto, poleg nakupa pa jo je potrebno še vzdrževati in primerno skladiščiti. Ker je veliko kampiranja željnih avanturistov prav iz urbanih naselij, kjer kronično primanjkuje skladiščnega prostora, se je smiselno vprašati, če res potrebujemo lastniško opremo ali pa bi bil najem pametnejša izbira.

Ko govorimo o kvalitetnejši opremi, sploh tisti, ki nam takšen način preživljanja dopusta in prostega časa začini z udobjem, pa se vprašanje smotrnosti začne že pri ceni, saj so cene takšne opreme praviloma zelo visoke.

Med takšno opremo nedvomno prvo mesto zaseda prenosni hladilnik. Ni ga lepšega, kot imeti med potovanjem oziroma kampiranjem vedno pri roki ledeno hladno osvežitev in primerno skladiščena osnovna živila, da ne potrebujemo po vsak jogurt in maslo posebej v trgovino, ki ni nujno blizu nas.

Zato smo se odločili, da vam v najem ponudimo kvalitetne kompresorske hladilnike, ki delujejo na napetost 12V, kar pomeni, da jih lahko uporabljate v vašem osebnem vozilu, kadar pa imate dostop do električnega omrežja, pa jih preko pretvornika enostavno priključite na napetost 220V.

Naj pripomnimo, da gre za enako tehnologijo hlajenja, kot je vgrajena v vaših domačih hladilnih napravah in edina, ki zmore tudi v izjemno vročih dneh več kot uspešno hladiti (po želji tudi zamrzniti) vsebino hladilnika. Veliko začetnikov najprej poseže po cenejših hladilnih napravah – absorbcijskih prenosnih hladilnikih in termoelektričnih hladilnih torbah - ki pa niso kos visokim zunanjim temperaturam in nemalokrat poskrbijo za slabo voljo namesto hladne osvežitve.

Da bi se čimbolj približali vašim potrebam in željam, imamo za vas pripravljeno široko paleto različnih vrhunskih kompresorskih hladilnikov.
Trenutno imamo v ponudbi:
- 31 litrski WAECO CDF-35 (višina 360 mm, širina 340 mm, globina 560 mm),
- 26 litrski indelB TB2001 (višina 380 mm, širina 345 mm, globina 580 mm),
- 30 litrski NORCOLD NRF 30 (višina 400 mm, širina 560 mm, globina 400 mm) ter
- 60 litrski ISOTHERM 60 (višina 625 mm, širina 475 mm, globina 550 mm), primeren za kombije.

Cenik:
- Vikend najem (3 dni): 29,00 EUR
- Tedenski najem: 50,00 EUR
- Dvotedenski najem: 80,00 EUR
- Mesečni najem: 120,00 EUR

Pri prevzemu hladilnika se proti potrdilu položi varščina, ki se seveda ob vrnitvi nepoškodovanega hladilnika vrne najemniku.
Oprema se nahaja v Kostanjevici na Krki, po dogovoru pa je prevzem možen tudi v Ljubljani, in sicer med delovniki med 8.00 in 14.00 uro.

Za vsa vprašanja in rezervacije smo na voljo na navedeni telefonski številki.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.03.2024. ob 07:00
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
12860 -krat