Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brezžična Microsoft ARC TOUCH miška
  • Brezžična Microsoft ARC TOUCH miška
  • Brezžična Microsoft ARC TOUCH miška

Brezžična Microsoft ARC TOUCH miška

Cena
48 €
Šifra oglasa: 1224632

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Bežigrad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam brezžično miško Microsoft ARC TOUCH. Prodajam zaradi neuporabe, saj sem se navadila na touch pad na računalniku. Je super miška za uporabo na poti, saj se ugasne tako da se jo zravna in je tanka in prenosna. Prižge pa se jo tako, da se jo upogne. Je kot nova, nekajkrat uporabljena nato mi je sedela v predalu. Zraven še originalna škatal in dodam bateriji.

Lahko pošljem po pošti, če pokrijete stroške poštnine. Ali po predhodnem dogovoru osebni prevzem v Ljubljana Bežigrad. Informacije na 041/73 56 37, Urška (od 9h do 19h). Na SMSje ne odgovarjam, prosim raje pokličite ali pošljite elektronsko sporočilo. Po povzetju ne posiljam.

Opis trgovca: https://www.mimovrste.com/brezzicne-miske/microsoft-miska-arc-touch-mouse#tabs

Miška Microsoft Arc Touch Mouse je elegantna in privlačna, obenem pa predstavlja zanesljivo brezžično svobodo ter Microsoftovo tehnologijo za dotik na poti. Odlikuje jo BlueTrack tehnologija, ki omogoča uporabo na najrazličnejših podlagah – na grobi leseni površini ali na preprogi. Z njeno pomočjo lahko nadzorujete računalnik skoraj 9 metrov stran. Arc Touch miško odlikuje inovativna oblika, ki omogoča hitro uporabo in shranjevanje.

Na dotik občutljiva ploščica na miški Arc Touch Mouse se natančno odziva na hitrost premikanja vašega prsta, saj otipljivi odzivi (rahlo tresenje, ki nakazuje hitrost drsenja) omogočajo, da se – po potrebi hitro ali pa previdno – premikate po dokumentih ali spletnih straneh.

Navdušuje z inovativnim vklopom in izklopom napajanja. Če jo želite vklopiti, jo upognite. Če jo želite izklopiti, jo sploščite. Brez gumba za preklop. Prižge se zelena luč, ki pokaže, da baterija deluje, nato pa se izklopi, da podaljša življenjsko dobo baterije.

Odlikuje jo zanesljiva 2,4 GHz brezžična povezava, ki zagotavlja zanesljivo povezavo z dosegom do 9 m, skoraj brez interferenc.
Sistemske zahteve:

zahtevan operacijski sistem: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (brez 64-bitnega sistema Windows XP)
trdi disk: 100 MB
drugo: USB, 2 alkalni bateriji AAA

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.11.2022. ob 14:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
833 -krat