STREŽNICA - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7639543
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSTREŽNICA - M/Ž
Naziv delodajalcaDOM SV.JOŽEF DUHOVNO PROSVETNI CENTER
Naslov delodajalcaPLEČNIKOVA ULICA 29, 3000 CELJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateŠVAB KAVČIČ IRENA, 05 907 38 00, irena.svabkavcic@jozef.si
Opis del in nalog
  • ČIŠČENJE STANOVALČEVEGA OKOLJA, OPREME IN TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV ZA NEGO IN OSKRBO. VZDRŽEVANJE IN ROKOVANJE S STANOVALČEVIM IN DOMSKIM PERILOM. PRIPRAVA RAZKUŽIL IN RAZKUŽEVANJE. DVIGOVANJE, PRENAŠANJE, PREVAŽANJE, SPREMLJANJE, POLAGANJE NA VOZIČEK IN OSTALA POMOČ STANOVALCEM. UREJANJE STANOVALČEVEGA LEŽIŠČA. OBLAČENJE IN SLAČENJE (IN POMOČ PRI TEM) STANOVALCEV. POMOČ PRI VZDRŽEVANJU OSEBNE NEGE STANOVALCEV. PREVOZ IN/ALI SPREMLJANJE STANOVALCEV. POSMRTNA OSKRBA UMRLEGA. OPAZOVANJE STANOVALČEVEGA POČUTJA IN USTNO POROČANJE VODJI ODDELKA.
UE delovnega mesta oziroma delaCELJE
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 12 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogojiZa zasedbo delovnega mesta je potrebna natančnost, komunikativnost, razvite ročne spretnosti, sposobnost dela v skupini. Prošnji je potrebno priložiti življenjepis in potrdila o cepljenju.
Prijava je mogoča do01.09.2021
Poskusno delo2 meseca
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.